Νικολαΐδης στο enwsi.gr: «Σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου»

Νικολαΐδης στο enwsi.gr: «Σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαΐδης μίλησε για την προετοιμασία εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων με τους Ρουμάνους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία της για τα δύο επόμενα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου έχει ξεκινήσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δουλεύουν εντατικά στις προπονήσεις με στόχο να καλύψουν και την έλλειψη αγώνων.  Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με δηλώσεις του στην στο enwsi.gr αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ευρώπη σχολιάζοντας πως στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μέρες προπονήσεις και δουλεύουμε πολύ σκληρά στο γήπεδο για να μπορέσουμε να είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Η έλλειψη αγώνων δεν βοηθάει στο να έχουμε ακόμα καλύτερο ρυθμό αλλά θεωρώ πως δεδομένων των συνθηκών είμαστε σε καλή κατάσταση. Στόχος μας αυτή την στιγμή είναι να προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι τουλάχιστον στα παιχνίδια με την CSM Βουκουρεστίου τα οποία είναι προγραμματισμένα.

Η Ευρώπη φέτος είναι ο μεγάλος μας στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας και ανεξάρτητα από τις συνθήκες θα πάμε για να διεκδικήσουμε μόνο την πρόκριση. Σίγουρα ιδανικά θα θέλαμε να είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας.

«Πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο αρχηγός της ΑΕΚ σχολίασε: «Θεωρώ πως η επιστροφή πλέον είναι μονόδρομος. Τα σωματεία έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις είναι άδικο για τους κόπους μας να μην συνεχιστεί και να μην ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζω πως θα βρεθεί τρόπος και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών να συνεχίσουμε και πάλι την δουλειά μας που έχουμε στερηθεί. Πιστεύω πως η διακοπή έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες δεν είναι λύση από την στιγμή που υπάρχουν τρόπο να παίζουμε τηρώντας τα μέτρα. Μέχρι τώρα τα κρούσματα στον αθλητισμό είναι πολύ λίγα και αυτό γιατί όλοι τηρούμε με ευλάβεια το πρωτόκολλο. Εύχομαι σύντομα να έρθει και η δική μας σειρά να επιστρέψουμε στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X