Γεμίζει τις τσέπες της η Γουάντα Νάρα: Κέρδισε αποζημίωση για ψεύτικη ερωτική ταινία (ΦΩΤΟ)

Πληρώνουν την Γουάντα Νάρα Yahoo και Google

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως δικαιώθηκε και πλέον η Google και η Yahoo οφείλουν να της καταβάλουν αποζημίωση για ψεύτικο πορνό.

Η Νάρα όταν ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα απάντησε δημοσιοποιώντας μια αποτύπωση από την οθόνη του κινητού της, στην οποίαν διακρινόταν το εξής μήνυμα από τον συνήγορό της:

«Το 2ο Συμβούλιο του Αστικού και Εμπορικού δικαστηρίου επικύρωσε απόφαση βάσει της οποίας Google και Yahoo οφείλουν να καταβάλουν αποζημίωση στη Γουάντα Νάρα, αφορώσα στην ηθική βλάβη που υπέστη από την αναμετάδοση ερωτικού βίντεο το οποίο, εσφαλμένως, αποδόθηκε σε αυτήν. Το δικαστήριο υπογράμμισε ότι, εξαιτίας της περαιτέρω αναπαραγωγής του επίμαχου υλικού σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, η ζημία για την ενάγουσα, ως προς την υπόληψη και την τιμή της εδιογκώθη έτι περισσότερον».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Η Γουάντα εξήγησε επίσης στους follower, ότι δεν είχε μιλήσει δημοσίως γι’ αυτή την υπόθεση έως τώρα «γιατί γουστάρω να βλέπω φθονερούς τύπους να λένε αηδίες». Εννοώντας, προφανώς, όλους -και όλες- που τη ζηλεύουν για την ομορφιά και την επιτυχία της, τόσο ως μάνατζερ του συζύγου της, του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν-Ζερμέν και διεθνούς με την εθνική Αργεντινής Μάουρο Ικάρντι, όσο και ως μητέρα πέντε παιδιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Το βίντεο, το οποίο, μέσω των αναζητήσεων στις μηχανές της Google και της Yahoo προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές, αποδεικνύεται ότι δολίως έχει καταλογιστεί στη Γουάντα Νάρα. Πρόκειται για ερασιτεχνικές λήψεις ερωτικών περιπτύξεων, οι οποίες έχουν καταγραφεί προ δεκαετίας.

Μάλιστα, ένας προκλητικός συνομιλητής της Γουάντα Νάρα στο Instagram, σχολίασε σαρκαστικά «ποιος θα το φανταζόταν ότι θα βρισκόσουν σε τόσο δύσκολη θέση για ένα στοματικό σεξ;» Εκείνη όμως, τον αποστόμωσε (κυριολεκτικά) εφαρμόζοντας το δόγμα του σοκ: «Τι εννοείς ‘ένα στοματικό σεξ’; Αυτό το κάνω κάθε βράδι. Σου συνιστώ να το δοκιμάσεις κι εσύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Υπενθυμίζεται ότι προ καιρού η Γουάντα Νάρα είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο φημών περί καταγεγραμμένου ακατάλληλου υλικού. Επρόκειτο για ένα ηχογραφημένο απόσπασμα, στο οποίο υποτίθεται ότι ακουγόταν η Νάρα να ερωτοτροπεί με τον πρώην συμπαίκτη του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ, του Κροάτη Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X