Η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες στην Basket League με Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες στην Basket League με Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο νίκη

Επιστροφή στις εντός συνόρων υποχρεώσεις για την ΑΕΚ.

Η Βασίλισσα υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και στόχος του Ηλία Παπαθεοδώρου και των παικτών του είναι μόνο η νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με 95-90 απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ, στη Λευκορωσία, σε ένα αποτέλεσμα που κλείδωσε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του BCL, κάτι που αποτελούσε και τον νο.1 στόχο της σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Με απουσίες η ΑΕΚ

Παράλληλα, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην ομάδα. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ λύθηκε και ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν άμεσα. Η επιθυμία αυτή ήταν κοινή, καθώς και ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ρόλο του στα τελευταία παιχνίδια, ενώ και η ομάδα δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του.

Την ίδια στιγμή, τα προβλήματα με τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Νίκο Ζήση και Δημήτρη Κατσίβελη παραμένουν, με τους τρεις παίκτες όμως να ανεβάζουν στροφές και να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση με την υπόλοιπη ομάδα.

Με προβλήματα ο Ιωνικός Νικαίας

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιωνικός Νικαίας έχει κι αυτός προβλήματα να διαχειριστεί. Το τελευταίο χρονικά ακούει στο όνομα Άνταμ Σμιθ. Ο Αμερικανός σκόρερ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του και τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας μεγάλο κενό στην περιφέρεια. Την ίδια στιγμή, παρελθόν αποτελούν και οι Φιτζπάτρικ, Έλμορ, με τους Νικαιώτες να βρίσκονται στην αγορά και να αναζητούν παίκτες.

Το enwsi.gr θα μεταδώσει όλα όσα συμβούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου (20:00) καθώς και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικό Νικαίας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X