Ατματσίδης: «Δεν αισθάνεται άσχημα για τα εμπόδια που έβαλε ο Βασιλόπουλος; -Χάθηκαν ζωές, κόσμος δεν θα προλάβει την Αγιά Σοφιά»

Ατματσίδης: «Δεν αισθάνεται άσχημα για τα εμπόδια που έβαλε ο Βασιλόπουλος; -Χάθηκαν ζωές, κόσμος δεν θα προλάβει την Αγιά Σοφιά»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ατματσίδης και το παράπονο του για για την «Αγιά Σοφιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Ατματσίδης στην χθεσινή μεγάλη συνέντευξη που έδωσε, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την «Αγιά Σοφιά». Το στολίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αλλωστε σχεδόν κάθε ημέρα βρίσκεται στο νέο γήπεδο και… τσεκάρει τις εργασίες και όλα όσα γίνονται στο εργοτάξιο.

Ομως ο Ηλίας Ατματσίδης εξέφρασε το παράπονο του προς τον πρώην Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Αρη Βασιλόπουλο, ο οποίος με την πολεμική πολιτική του και τα εμπόδια που έβαλε θεσμικά, καθυστέρησε την έναρξη των εργασιών. Με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ να έχουν φύγει από την ζωή και να μην προλάβουν να μπουν έστω μία φορά στην «Αγιά Σοφιά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ατματσίδης στο SDNA για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Αυτό το γήπεδο θα μπορούσε να γίνει στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτός δεν αισθάνεται άσχημα τώρα; Εγώ θα αισθανόμουν άσχημα. Γιατί στέρησες από το κόσμο αυτή τη χαρά και δεν μπόρεσαν να μπουν σε αυτό το γήπεδο. Δηλαδή είμαστε με τους λίγους και όχι με τους πολλούς; Χαθήκαν τόσες ζωές, τόσοι άνθρωποι, με αυτό το όνειρο ζούσαν. Και περιμένουν ακόμα, όπως είναι ο Κώστας Νεστορίδης και ο Στέλιος Σεραφείδης που ζούνε με αυτό το άγχος μην τους συμβεί τίποτα. Πρόσφατα την ημέρα που ήταν ο Τότης ο πρώην σέντερ φορ μας, ήμουν μέσα, τον βρήκα τυχαία μέσα στο γήπεδο και το Σάββατο έπαθε ανακοπή. Πως κοιμάσαι με όλα αυτά που στέρησες απ’ αυτόν τον κόσμο. Θα ήθελα να δώσεις μία απάντηση», είπε ο Ατματσίδης για τον πρώην δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Βασιλόπουλο.

Ο Ηλίας Ατματσίδης συνέχισε τονίζοντας πως: «Και είδες τι απάντησε. “Ναι υπήρχαν αντιδράσεις”. Άρα είμαστε με τους λίγους και όχι με τους πολλούς; Τι σας πείραζε; Εκεί δεν μεγαλούργησε η ΑΕΚ; Εκεί δεν ήταν δικό της γήπεδο; Γιατί να στερείς αυτή τη χαρά. Δηλαδή χαθήκαν τόσες ζωές, έχασε και ο ίδιος γιατί ήταν σε αυτό το έργο το οποίο και θα φέρει χρήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ήταν ακόμα δήμαρχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X