Κοντέ: Εξετάζεται από τον Ολυμπιακό

Κοντέ: Εξετάζεται από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Τον Αντουάν Κοντέ, που έχει ακουστεί για την ΑΕΚ, εξετάζει ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι ένα όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες για την ΑΕΚ.

Εκτός από την ΑΕΚ τον 26χρονο δεξιό μπακ τον εξετάζει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με το «Sportime» μπορεί η λύση του Ραφίνια να έχει προσδώσει εμπειρία στην άμυνα των «ερυθρολεύκων», ωστόσο ο 36χρονος δεν έχει προσφέρει αυτά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και το ότι έκανε κουβέντα με την Σάλκε ήταν κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Ντρέγκερ, καθώς ο Ολυμπιακός είχε κουβέντα με την Σπόρτινγκ για τον Ριστόφσκι, ο οποίος όπως φαίνεται δεν είναι πρώτη λύση. Χθεσινά δημοσιεύματα από το Ισραήλ έφεραν και πάλι στο προσκήνιο, την περίπτωση του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο έξι μηνών με την Μπεϊτάρ έχει διαμηνύσει στην παρούσα φάση, πως δεν πρόκειται να γυρίσει στο Ισραήλ και περιμένει πλέον από την διοίκηση της ομάδας, να τον αφήσει να φύγει.

Μάλιστα στο Ισραήλ αναφέρουν πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι αλλά τέλικά κατέληξαν στην λύση του Ντρέγκερ. Ο Κοντέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την Παρί Σεν Ζερμέν θεωρείται μία εξαιρετική λύση, που μπορεί να προσφέρει άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X