Αλεξούλης κατά Κούγια: «Το καλύτερο δώρο στην πόλη είναι να σηκωθείς να φύγεις»!

Αλεξούλης κατά Κούγια: «Το καλύτερο δώρο στην πόλη είναι να σηκωθείς να φύγεις»!
Photo Credits: INTIME

Δήλωση σε έντονο ύφος κατά του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δήλωση σε έντονο ύφος κατά του Αλέξη Κούγια από τον παλιό άσο της πρωταθληματικής ΑΕΛ και νυν αντιδημάρχου Λάρισας, Γιάννη Αλεξούλη. Τι απάντησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ!

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΛ χαρακτηρίζει τον Αλέξη Κούγια ως… φιλοξενούμενο στην πόλη της Λάρισας και τονίζει πως «Την ομάδα μοντέλο, όλοι εσείς οι ξένοι την κάνατε σαν τα μούτρα σας». Αναλυτικά η δήλωση Αλεξούλη όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην ιστοσΓιάννηςελίδα larissanet αναφέρει:

«Ξεκαθαρίζω κάτι από την αρχή. Δεν μιλάω ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Απόστολου Καλογιάννη αλλά ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και πολίτης της Λάρισας.
Απευθύνομαι στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Φτάνει πια ως εδώ. Δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο σ΄ αυτή την πόλη. Σε συγχωρούμε, τα ασυγχώρητα που έχεις το θράσος και δεν άφησες κανένα επάγγελμα όρθιο. Με απειλές για δικαστήρια μέχρι και τις πέτρες φόβισες.
Την ομάδα μοντέλο, όλοι εσείς οι ξένοι την κάνατε σαν τα μούτρα σας όπως και το ποδόσφαιρο. Χάσαμε το σεβασμό μας σε όλη την Ελλάδα αφού καταφέραμε να μας διοικείς εσύ ο μεγαλύτερος δικηγόρος της Ελλάδας με χιλιάδες δίκες και επιτυχίες μπλα μπλα μπλα.
Είχαμε κάτι που ένωνε όλη την πόλη με περηφάνια και μας κάνατε να ντρεπόμαστε και να σκύβουμε το κεφάλι.

Είσαι φιλοξενούμενος στην πόλη και ποτέ δεν θα γίνεις δικός μας γιατί απλά δεν ανήκεις στον χαρακτήρα και την φιλοσοφία μας.
Την ομάδα την κάνατε εμπορική επιχείρηση και όχι κοινωνικό αγαθό όπως ήταν. Και κάθε μέρα την πληγώνετε και την κονταίνετε. Νομίζεις ότι όλοι σε φοβούνται και ανοίγεις το στόμα επί προσωπικού και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο. Εχεις κάνει μια ομάδα καταθλιπτική, χωρίς σεβασμό. Δυο είναι οι τρόποι για να μείνεις στην ιστορία. Φτιάχνοντας και γκρεμίζοντας. Εσύ δεν ανήκεις στην πρώτη. Το καλύτερο δώρο στην πόλη είναι να σηκωθείς και να φύγεις.

Σεβαστήκαμε τα πάντα. Ούτε ποιον παίρνεις ρωτήσαμε, ούτε τι λεφτά βάζεις, ούτε καν κριτική για την πορεία της ομάδας κάναμε. Το απύθμενο θράσος σου να μας κατηγορείς και από πάνω με προσωπικές προσβολές και ανακρίβειες πάει πολύ.
Σου μιλώ ποδοσφαιρικά και όχι πολιτικά γιατί αυτή η ομάδα ήταν πάντα έξω από την πολιτική και τα κόμματα. Προσωπικά ποδοσφαιριστής δηλώνω, καλός ή κακός δεν έχει σημασία.
Και αν θες επί προσωπικού σε περιμένω».

Κούγιας προς Αλεξούλη: «Εγώ θα φοράω την φανέλα της ΑΕΛ και εσύ του ΠΑΟΚ»

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΛ που αναφέρει:
«Διάβασα την γεμάτη συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς ανακοίνωση σου και την πρόσκληση σου σε μονομαχία μαζί μου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και ήρθα στη δύσκολη θέση να σου απαντήσω όπως σου αξίζει γιατί ειλικρινά η διαφορά μας σε όλα τα επίπεδα, μου επέβαλε σαν αρχική σκέψη να σε αγνοήσω.

Ρε Γιαννάκη, Παοκτζή (ακόμη σε έχω μπροστά στα μάτια μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ να παίζεις εναντίον της ΑΕΛ, αφού την άφησες για τα λεφτά του ΠΑΟΚ) αν δεν είμαστε όλοι εμείς οι «ξένοι» για να βάζουμε είτε τα κατά περίπτωση τίμια χρήματα μας, όπως τα δικά μου, είτε τα προερχόμενα από δανεικά και αγύριστα χρήματα, όπως του Πηλαδάκη, είτε τα κλεμμένα από το χρηματιστήριο χρήματα, όπως του Μπατατούδη, του οποίου ήσουν το δεξί χέρι και ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος και μαζί διαλύσατε την ΑΕΛ και οικονομικά και την υποβιβάσατε, που θα ήταν η ΑΕΛ;
Μετά την εκδίωξη της οικογένειας Καντόνια, που τους εξανάγκασαν να φύγουν, κάτι σαν και εσένα, με απειλές κατά της ζωής τους και κατά των ζωών των παιδιών τους και με κατάπτυστες ανακοινώσεις σαν αυτή που κανείς εσύ σήμερα εις βάρος μου;

Μιλάς εσύ για αρχές και αξίες που έχεις εισπράξει από το αφεντικό σου, τον «ξένο» Μπατατούδη, δεκάδες εκατομμύρια δραχμές, από τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου, για να κανείς τον γενικό δερβέναγα της ΑΕΛ και να την οδηγήσεις μαζί με τους υπόλοιπους «ξένους», όπως μας αποκαλείς, (Κασιμάτη, Μπαλλωμένο κλπ) σε χρέη δισεκατομμυρίων και στα πρόθυρα της φυλακής τους ντόπιους Αδαμόπουλο, Φιλοκώστα κλπ;

Ποιές ιδέες και αρχές της ΑΕΛ και της πόλης υπηρετήσατε εσύ, ο Κασιμάτης και όλο το άλλο συνονθύλευμα που είχε έρθει και ήταν μαζί σου στη Λάρισα τότε από την Αθήνα (Μπαλλωμένος κλπ);
Τότε γιατί δεν έκανες καμία ανακοίνωση για ξένους και για αρχές;

Μήπως γιατί μαζί με τους υπόλοιπους εισπράττατε δεκάδες εκατομμύρια μισθούς από τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου;
Μήπως γιατί τότε διαχειριζόσασταν δισεκατομμύρια από τα κλεμμένα και παρολαυτα οδηγήσατε την ΑΕΛ, με την ανικανότητα σας, σε οικονομική και αγωνιστική καταστροφή και αν δεν ήμουν εγώ μαζί με τον αείμνηστο συνάδελφο κύριο Ψάλτη, να εκμεταλλευτούμε τον νόμο Βενιζέλο, η ΑΕΛ δεν θα υπήρχε σήμερα;

Μήπως επειδή δεν εισπράττετε από εμένα, κανείς αυτές τισ κατάπτυστες ανακοινώσεις;
Δυστυχώς για εσένα ήμουν και είμαι δικηγόρος του Γιώργου Μπατατούδη, εγώ χειρίστηκα τις υποθέσεις του για να γυρίσει από την εξορία από τη Λιβύη και γνωρίζω δραχμή προς δραχμή ποσά δισεκατομμύρια χάθηκαν από αυτά που ο «ξένος» Μπατατούδης έδωσε σε εσένα τον «ντόπιο» και του υπολοίπους για να τα διαχειριστείτε και χάθηκαν.

Πως και δεν έκανες καμία ανακοίνωση τότε;
Πως δεν τον προσκάλεσες σε μονομαχία;
Δυστυχώς μετά τα όσα έχω διαχειριστεί ως δικηγόρος τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δυο ειδών ανθρώπων:

1. Το ένα είδος είναι των ανθρώπων οι οποίοι δουλεύουν τίμια, δημιουργούν και είναι η ραχοκοκαλιά κάθε υγιούς κοινωνίας, όπως είμαι εγώ, και
2. Το άλλο είδος είναι των έμμισθων ‘μυαλοπώληδων’ – ‘ειδικών συμβούλων’ οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν στη ζωή τους είναι κριτική στους άλλους και όταν παίρνουν και κανέναν καλό μισθό, σαν τα πιστά σκυλιά, όταν τολμάει κάποιος να πειράξει τα αφεντικά τους, πέφτουν επάνω τους να τους κατασπαράξουν.

Εσύ είσαι κατά τη κρίση μου το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου.
Όσο για το σε ποια πόλη θα ζήσω το υπόλοιπο μέρος της ζωής μου και το ποιας πόλης θα είμαι δημότης δεν θα μου το καθορίσεις ούτε εσύ ούτε οι όμοιοι σου γιατί δυστυχώς για εσένα και τους άλλους, είμαι ο Αλέξης Κούγιας που έχει κάνει το ονοματεπώνυμο του συνώνυμο της επιστήμης του, αποτελώ το απόλυτο παράδειγμα δικηγόρου για χιλιάδες συναδέλφους μου, καλούμαι κάθε χρόνο στις Νομικές Σχολές όλης της Ελλάδος να κάνω διαλέξεις για το λειτούργημα μου, έχω υπερασπιστεί τις πλέον δύσκολες υποθέσεις 47 χρόνια, είμαι πατέρας δυο παιδιών εκ των οποίων ο ένας είναι πρωτοετής φοιτητής στην Νομική Αθηνών και θέλεις δε θέλεις με τα τίμια χρήματα μου αγόρασα τις μετοχές της ΑΕΛ, με τα τίμια χρήματα μου την εξυγίανα και είναι μια από τις 14 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και εν αντιθέσει με εσένα που δεν σε θυμάμαι 6 χρόνια να έλθεις μια φορά στη γήπεδο, έχω παρακολουθήσει, ως οπαδός της ιστορικής ομάδας μου, περισσότερους από 200 αγώνες της όπου και αν αγωνίζεται.

Ότι και να κανείς εσύ , ο σημερινός- πρόσκαιρος Αντιδήμαρχος και εκφραστής ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αλλά και τα ‘σκουπίδια’ δημοσιογραφικά και μη στη Λάρισα και δημότης Λαρισαίων και τυπικά θα γίνω και δεν έχω και κανένα σκοπό να φύγω ούτε από τη πόλη ούτε από την ομάδα.

Υ.Γ.1 Είτε ο δήμαρχος, είτε εσύ, μπορείς να μου πεις τι έχετε κάνει για να βοηθήσετε την ΑΕΛ σε οποιοδήποτε τομέα όλα αυτά τα χρόνια;
Υ.Γ.2 Για την ‘ταμπακιέρα’, το ότι δεν έχετε κάνει τίποτα για να εισπράξετε 400.000 χρέη προς τη ΔΕΥΑΛ από τον Πηλαδάκη, ενώ αυτός εισέπραξε από εμένα 2.200.000€, για να παίζω στο γήπεδο που του επιτρέψατε να κάνει ιδιωτική επιχείρηση, επειδή δεν κάνατε τίποτα να φτιάξετε το Αλκαζάρ πριν το ανακατασκευάσω εγώ, ο ‘ξένος’, μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Αγοραστό, μαζί με τον τίμιο και επαρκή Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίου, κύριο Κουρδή και τους συνεργάτες του και τον Υπουργό Αθλητισμού, κύριο Αυγενάκη, έχεις να πεις τίποτα;

Όσο για την προσωπική πρόσκληση, όπου θέλεις, όποτε θέλεις και να βάλουμε και εισιτήριο για να ενισχύσουμε τα οικονομικά της Δημοτικής Αρχής, που από ότι μαθαίνω έχουν πολύ μεγάλη τρύπα.
Μόνο που εγώ θα φοράω την φανέλα της ΑΕΛ και εσύ του ΠΑΟΚ.

Πρέπει να διαλέξεις όμως, θα μονομαχήσουμε με σπαθί ή με πιστόλι;
Με εκτίμηση και σεβασμό στη τεράστια πολιτική και εν γένει προσωπικότητα σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X