Τέλος ο Χρυσικόπουλος από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Χρυσικόπουλος από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr λύνεται άμεσα η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Λίνο Χρυσικόπουλο!

Σε χωριστούς δρόμους θα πορευτούν η ΑΕΚ και ο Λίνος Χρυσικόπουλος!

Και αυτό καθώς πάρθηκε η -από κοινού- απόφαση οι δύο πλευρές να λύσουν άμεσα της συνεργασία τους, ώστε ο Κερκυραίος φόργουορντ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο έμπειρος φόργουορντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 για να δώσει λύσεις στη θέση «4» δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, παρά το γεγονός πως υπήρχε συμβόλαιο σε ισχύ για τη συνέχεια της σεζόν.

Παράπονα από τον Χρυσικόπουλο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enwsi.gr, ο διεθνής άσος δεν ήταν ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής που είχε στα τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με την Τσμόκι Μινσκ, που δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, στη Λευκορωσία. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον παίκτη να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ΑΕΚ, από την περασμένη σεζόν, όσον αφορά το επιθετικό σκέλος, ενώ συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Χρυσικόπουλος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την ΑΕΚ να λύνει και τυπικά το συμβόλαιό του τις επόμενες μέρες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X