ΑΕΚ: Ο Μπάουερ μοναδική απουσία για τον Δημητρούλια

ΑΕΚ: Ο Μπάουερ μοναδική απουσία για τον Δημητρούλια
Photo Credits: INTIME

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και σήμερα μια απογευματινή προπόνηση με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δουλεύει με όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός του Τόμας Μπάουερ που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αυστρίας. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα κανονικά έχουν επανέλθει όλοι οι Έλληνες διεθνείς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι οι παίκτες είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν με την CSM Βουκουρεστίου. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα δουλεύοντας σε υψηλό επίπεδο.

Σε περίπτωση βέβαια που δοθεί το πράσινο φως και ξεκινήσει το πρωτάθλημα νωρίτερα τότε η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό πριν αναχωρήσει για την Ρουμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X