Η Παρί βυθίζεται στα χρέη και πρέπει να πουλήσει Νεϊμάρ ή Μπαπέ

Η Παρί βυθίζεται στα χρέη και πρέπει να πουλήσει Νεϊμάρ ή Μπαπέ
Photo Credits: INTIME

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει σε βάθος τα ταμεία της Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 204 εκατ. ευρώ, δηλαδή 60% παραπάνω από πέρσι, ανέρχεται το έλλειμμα εσόδων της Παρί για το 2020, κάτι που την υποχρεώνει να πάρει δραστικά μέτρα. Ή να περιμένει χορηγία από το Κατάρ.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει σε βάθος τα ταμεία της Παρί. Η απώλεια εσόδων είναι τεράστια και πλέον έφτασε για το 2020 τα 204 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω απώλειες παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 60% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Επομένως, η συνέπεια φαίνεται να είναι ότι θα πρέπει να γίνει κάτι δραστικό. Αυτό δεν είναι άλλο από την πώληση ενός εκ των Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ. Οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας επιβαρύνουν δραματικά το μπάτζετ, καθώς έχουν και τεράστιο μισθολόγιο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το πιο πιθανό θα είναι να γίνουν λογιστικά “μαγειρέματα” και να έρθουν χρήματα ως διαφημιστικά και χορηγίες από το Κατάρ, ώστε να κλείσει η τρύπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X