
Νέα δεδομένα προέκυψαν στην καθιερωμένη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων σχετικά με τα μέτρα του lockdown και το ποιες κατηγορίες θα χαλαρώσουν από Δευτέρα.
Το πρωί όλα έδειχναν οτι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα λάμβαναν το… πράσινο φως για να ανοίξουν το λουκέτο τους, προκειμένου να υποδεχθούν τους πελάτες τους.
Μάλιστα σε αυτό συνηγορούσε η καταγραφή των πελατών, η ιχνηλάτηση που θα μπορούσε να γίνει, αλλά και το γεγονός οτι αρκετός κόσμος πληρώνει εκεί λογαριασμούς. Κάτι που σημαίνει οτι θα μειώνονταν οι ουρές έξω από τράπεζες.
Στην σύσκεψη όμως που έγινε, η εισήγησή ήταν αρνητικά και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες ώρες, στην ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά το απόγευμα δεν θα υπάρξει ανακοίνωση οτι ανοίγουν.
Το όλο θέμα θα συζητηθεί στην σύσκεψη της επόμενης Παρασκευής.
πηγή gazzettaplus

Τρόμος για ιερέα στην Εθνική Οδό: Εν κινήσει το αυτοκίνητό του άρχισε να βγάζει πυκνό καπνό (VIDEO)

Στη δίκη για διαφθορά ο Πικέ – Ξέσπασε σε λυγμούς: «Σε άλλη χώρα θα είχα άγαλμα»

Φινλανδία: Ρώσος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία – Αρνείται όλες τις κατηγορίες

ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη (69-55) για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο επί του Ηρόδικου

Είδε με μαγιό Ελληνίδα τραγουδίστρια και τα… έχασε ο Λιάγκας – “Κορμάρα”!