Χατζησαρόγλου για Ζαγοράκη: «Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή»

Χατζησαρόγλου για Ζαγοράκη: «Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή»
Photo Credits: INTIME

Στηρίζει τον Θόδωρη Ζαγοράκη ο Γιώργος Χατζησαρόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου εξέφρασε την στήριξη του προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της  Ομοσπονδίας δήλωσε δημοσίως ότι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έχει όλα τα εχέγγυα προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Χατζησαρόγλου

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropollis 95,5

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι τελικά ο επικεφαλής για την προεδρία της ΕΠΟ. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να βάλει ανθρώπους δικούς του και να εγκρίνει αυτούς που θα του βάλουν. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει με τους συνεργάτες. Σε αυτή την θέση, θα πρέπει να έχεις πολιτική ειδικότητα, κάτι που ο Ζαγοράκης την έχει και πολύ μάλιστα.

Θα πετύχει σίγουρα, είναι άνθρωπος που πετυχαίνει σε όλους τους στόχους που θέτει. Είναι μια καινούργια πρόκληση αυτή η σταδιοδρομία που επέλεξε, αλλά είναι χώρος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, από όλες τις πλευρές. Μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχει και την εμπειρία, διότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πως μεγαλύτερη εμπειρία από το να οδηγήσεις το…«καράβι» του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X