Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ

Στις τάξεις της ΑΕΚ ελπίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν με την CSM Βουκουρεστίου ωστόσο παράλληλα ελπίζει πως σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εγχώριες διοργανώσεις

Πάνω σε αυτό το θέμα περιμένει απάντηση και η ομοσπονδία χάντμπολ που έχει αποστείλει επίσημο αίτημα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στις τάξεις της ΟΧΕ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως αυτή την φορά θα δοθεί το «πράσινο» φως για την επιστροφή στην κανονικότητα. «Κατόπιν της έναρξης από τις αρχές του Ιανουαρίου 2021 των προπονήσεων των 2 ανώτερων κατηγοριών του αθλήματος μας – Handball Premier και Α1 Γυναικών – και ανακτώντας σιγά αλλά σταθερά τους ρυθμούς του αθλήματος μας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό ως αίτημα μας προς έγκριση για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ανωτέρω 2 κατηγοριών με ημερομηνία 13-14/2/2021» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Όπως έχουμε αναφέρει σε περίπτωση που γίνει τελικά αποδεκτό το αίτημα τότε η ομοσπονδία θα ορίσει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου και μένει να ξεκαθαρίσει αν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί πριν τις 14 Φεβρουαρίου ή ενδιάμεσα από τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X