Καρέρα: «Είχα μία υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ, λυπάμαι που δεν συνέχισα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Καρέρα: «Είχα μία υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ, λυπάμαι που δεν συνέχισα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα για την εμπειρία του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα στην πατρίδα του, όπου και αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε στην ΑΕΚ.

Ο Καρέρα αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν από την Ενωση και ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στο «ilposticipo.it» τόνισε πως είχε μία υπέροχη εμπειρία με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και την λύπηση του για το γεγονός τ’ ότι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην ομάδα.

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης του πρώην προπονητή της ΑΕΚ:

Μάσιμο η εμπειρία σου στην ΑΕΚ μόλις τέλειωσε, τι σου άφησε;

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι μου στο Μπέργκαμο και απολαμβάνω την οικογένεια μου. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου στην ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δεχθεί αυτό που θέλουν οι άνθρωποι. Είχα μία υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ. Ηταν στην 3η θέση στην κατάταξη τον Δεκέμβριο του 2019. Περάσαμε υπέροχα και φτάσαμε στα πλέι οφ κοντά στη 2η θέση. Φέτος ξεκινήσαμε ξανά με κάποιες ακόμη δυσκολίες, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Συνολικά ήταν ωραία».

Πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο; 

«Είναι ένα ποδόσφαιρο που αναπτύσσεται, υπάρχουν ενδιαφέροντες παίκτες και σημαντικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά».

Πόσο Κόντε (ήταν βοηθός του Κόντε) υπάρχει στο ποδόσφαιρο σου; 

«Έμαθα πολλά από τον Αντόνιο. Ημουν για 5 χρόνια στο πλευρό του και έχω μάθε πολλά πράγματα τόσο από την άποψη της επικοινωνίας όσο και της τακτικής. Ο Κόντε είναι δάσκαλος για εμένα και χάρη σε αυτόν μεγάλωσα. Μου αρέσει το προληπτικό ποδόσφαιρο και συχνά αλλάζω σχηματισμό με βάση τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Μου αρέσει το 4-2-3-1, αλλά και στην ΑΕΚ και στην Σπαρτάκ έπαιξα πολλές φορές με 3-5-2 και 4-3-3».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X