Ιντζάγκι: «Παρακολουθούμε και τον Παπασταθόπουλο»

Ιντζάγκι: «Παρακολουθούμε και τον Παπασταθόπουλο»
Photo Credits: INTIME

Η Λάτσιο παρακολουθεί τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ, αναφέρθηκε ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο τεχνικός των «λατσιάλι» είδε τους παίκτες του να καταφέρνουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πάρμα για τους «16» του Coppa Italia και να περνούν στα προημιτελικά, αν και δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την νοοτροπία της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου.

Μιλώντας όμως για το μεταγραφικό τοπίο, επιβεβαίωσε πως η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου – όσο κι αν η Τζένοα φαίνεται να έχει το απόλυτο προβάδισμα – είναι μια από εκείνες που εξετάζουν στον σύλλογο της Ρώμης.

«Αρχικά θα δούμε πόσο θα λείψει ο Λουίς Φελίπε. Η αλήθεια είναι πως παρακολουθούμε και τον Σωκράτη, αλλά έχουμε κι άλλα ονόματα στη λίστα. Πάντα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου» ήταν τα λόγια του Ιντζάγκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X