Ανέβηκε η ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο, αρνητική η απάντηση

Ανέβηκε η ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο, αρνητική η απάντηση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε νέα πρόταση στον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όμως η προσπάθεια της ήταν άκαρπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε νέα προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ανεβαίνοντας στις 800.000, όμως η απάντηση του Ελληνα αμυντικού ήταν αρνητική.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για την ενίσχυση του κέντρου άμυνάς της με ποδοσφαιριστές καλύτερους από τους υπάρχοντες, δεν σταματά στον Δημήτρη Γούτα, που είναι δεδομένο ότι έχει ήδη ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Ο στόχος παραμένει υψηλός για τον κεντρικό αμυντικό που θα ενταχθεί στο ροστερ της ομάδας και αποτελέσει το συνεχιστή στην ηγεσία των μετόπισθεν, μετά τον Τσιγκρίνσκι που αν παραμείνει για να μπει στο νέο γήπεδο, αυτό θα γίνει περισσότερο τιμής ένεκεν.

Οι στόχοι ήταν εξ αρχής ξεκάθαροι: Ογκνιεν Βράνιες, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και όποιος εκ των δύο κάτσει!

Σαφώς, η επιθυμία για την επιστροφή του διεθνούς Ελληνα στόπερ είναι πολύ μεγαλύτερη, λόγω της φιλίας που διατηρεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Παναγιώτη Κονέ, αλλά και επειδή ο ίδιος δεν είναι υπέρμαχος της επιστροφής του Βόσνιου, τον οποίο έχει ζήσει στο περιβάλλον της ομάδας και ξέρει καλά.

Γι αυτό και η «Ενωση» επανήλθε με πολύ βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Παπασταθόπουλο, ανεβάζοντας το ποσό στις 800.000 ευρώ το χρόνο, από τις 500.000 που αρχικώς είχαν εμφανιστεί στο τραπέζι της συζήτησης.

Για δεύτερη φορά ωστόσο, ο πρώην στόπερ της Αρσεναλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες, ήταν αρνητικός. Και τούτο διότι αναζητά ακόμα στο εξωτερικό ένα συμβόλαιο με περίπου τις διπλάσιες αποδοχές, θεωρώντας ότι θα το βρει. Το θέμα, μέχρι να βρει άλλη ομάδα, δεν έχει κλείσει για την «Ενωση», αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Εκείνη δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο και ο Παπασταθόπουλος αναζητά κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα περιμένει έως και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μήπως και το κλίμα αλλάξει στην περίπτωση κατά την οποία ο 33χρονος αμυντικός δεν βρει ομάδα. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο…

Πηγή: SportDay

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X