ΑΕΚ: Τέσσερα και λίγα ήταν για τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΑΕΚ: Τέσσερα και λίγα ήταν για τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Μια από τις μεγάλες νίκες των «πέτρινων χρόνων», σε μια σεζόν που η ΑΕΚ τερμάτισε 7η

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα έργα και τις ημέρες του Θωμά Μαύρου στην ΑΕΚ έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές κατά το παρελθόν. Και σήμερα, σε μια τραγική στιγμή για τον Θ(ε)ωμά και την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αξίζει να θυμηθούμε πως ο κορυφαίος Ελληνας κανονιέρης όλων των εποχών, έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πανηγυρίζει. Βλέπετε, ακόμα και στα «πέτρινα» χρόνια της δεκαετίας του ’80, ο Μαύρος ήταν σημείο αναφοράς και επιτυχίας για την ΑΕΚ.

Ενδεικτικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1984. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα, σε μια σεζόν που είχε πάει στράφι από την αρχή με αποτυχημένες επιλογές ξένων παικτών (Ρος, Λάνγκλεϊ) και πολλά διοικητικά ζητήματα. Ωστόσο, με τον Θωμά μπροστάρη η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη με το ευρύ 4-0 και να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Γεωργαμλή και ο Θ(ε)ωμάς δεν λάθεψε, δίνοντας προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Γιάννης Δύντσικος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Φορτούλα και έκανε το 2-0, ενώ ο Μανωλάς πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έκανε το 3-0 πριν λήξει το ημίχρονο. Το…κερασάκι στην τούρτα ήρθε από υπέροχη προσπάθεια του Αρδίζογλου που διέλυσε την άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X