Κουλούρης για αντί Ολιβέιρα

Κουλούρης για αντί Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Στον Ευθύμη Κουλούρη στρέφεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Κουλούρης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Νέλσον Ολιβέιρα, αν τελικά αυτός δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Νέλσον Ολιβέιρα στην πρόταση των 700 χιλιάδων ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών.

Σε κάθε περίπτωση, εντός της ομάδας θεωρούν ότι ακόμα και αν δεν τα βρουν με τον Πορτογάλο επιθετικό θα συνεχίσουν μαζί του έως το καλοκαίρι, καθώς μοιάζει σχεδόν απίθανο να έρθει για εκείνον πρόταση αγοράς του λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου κι ενώ άπαντες γνωρίζουν ότι ο παίκτης μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το plan b με Κουλούρη

Σύμφωνα με την «SportDay» η ΑΕΚ θα ήθελε να προχωρήσει στο plan b με την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει πέσει σε δυσμένεια στη γαλλική Τουλούζ καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά, ενώ συνολικά μέτρα εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα δίχως να έχει σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τον Κουλούρη στην Τουλούζ αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και οι Γάλλοι σίγουρα προσδοκούν να πάρουν κάποια από τα χρήματα αυτά πίσω. Το πιθανότερο είναι να γίνει προσπάθεια για δανεισμό του με οψιόν αγοράς και η συνεχής πτωτική τάση της χρηματιστηριακής αξίας του ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τον Κουλούρη υπάρχει πολύ καλή άποψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του (αν δεν το έχει κάνει ήδη) εφόσον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X