Κανένα παίκτη πρώτης γραμμής θα πάρετε;

Κανένα παίκτη πρώτης γραμμής θα πάρετε;
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τις υποθέσεις Γούτα, Παρρά, για το μέχρι στιγμής φιάσκο με το δεξί μπακ και τις εξελίξεις στις υποθέσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλησπέρα και καλή βραδιά! Συγγνώμη που θα χαλάσω την ευφορία της στιγμής και όχι μόνο, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν από το πρωί, ειλικρινά απορώ! Απορώ πως γίνεται να υπάρχουν στο Μαρούσι ακόμα οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια και απέτυχαν παταγωδώς να φέρουν εις πέρας τα βασικά να έχουν ακόμα λόγο!

Και την ώρα που η ομάδα έχει πολύ ΣΟΒΑΡΑ αγωνιστικά ζητήματα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις, αυτοί να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Την ώρα λοιπόν που η ΑΕΚ δεν έχει δεύτερο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ που θα έρθει ως πρώτη επιλογή, την ώρα που οι υποθέσεις των Λιβάια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλου είναι όλες ανοιχτές, κάποιοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αγνοώντας τον φετινό!

Καταρχάς για να μη νομίσει κανείς τίποτα περίεργο τα ρεπορτάζ τόσο για τον Γούτα, όσο και τον Παρρά έχουν βάση. Και μπράβο στα παιδιά που τα αποκάλυψαν. Πάμε τώρα όμως στο προκείμενου που δεν είναι άλλο από την απίστευτη ανικανότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ να κάνουν κάτι σωστό! Κάτι που να έχει ποδοσφαιρική βάση. Κάτι που να έχει ποδοσφαιρική λογική.

Ας ξεκινήσουμε με την υπόθεση Γούτα. Πρόκειται για Έλληνα παίκτη, υψηλόσωμο που μπορεί να δώσει λύσεις. Τι χρειάζεται ΤΩΡΑ η ΑΕΚ; Έναν ΗΓΕΤΗ για την άμυνά της. Είναι τέτοιος ο Γούτας; ΌΧΙ!

Επειδή όμως από την ΑΕΚ μπορεί να πούνε ότι δεν παίρνουν τον Γούτα για ηγέτη, πάμε να δούμε για ποιο λόγο θέλουν να τον πάρουν. Τον θέλουν για δεύτερο; ΟΧΙ! Διότι ως δεύτερη επιλογή και με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά υπάρχει ο Νεντελτσιάρου.

Η ίδια η ΑΕΚ έχει πει ότι έχει επίσης τον Σβάρνα πολύ ψηλά στην ιεραρχία της. Ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Έχει επίσης και τον Χνιντ που επίσης η ΑΕΚ λέει ότι υπολογίζεται, όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι δεν είναι έτσι. Και φυσικά έχει και ένα τεράστιο project που λέγεται Λάτσι! Με ύψος 1,90! Και αριστεροπόδαρος! Που αν αποκτηθεί ο Γούτας που είναι 27 ετών θα του φράξει το δρόμο!

Διότι αν έρθει ο ΗΓΕΤΗΣ, μείνει ο Νεντελτσιάρου που δεν έχει λόγο να φύγει, μείνει ένας εκ των Σβάρνα ή Χνιντ και η ΑΕΚ θέλει να βγάλει και τον Λάτσι, τότε κάποιος δεν είναι καλός στα μαθηματικά.

Αν ωστόσο φύγουν και ο Σβάρνας (που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γούτα) και ο Χνιντ, με έναν στόπερ ηγέτη, με τον Νεντελτσιάρου και με τρίτο τον Λάτσι που θέλεις να τον βγάλεις όσο τίποτα άλλο, τότε έχει κάποιο νόημα να πας στη συγκεκριμένη επιλογή. Αλλά για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα φύγουν. Εδώ ο μάνατζερ του Χνιντ έλεγε ότι έχει προτάσεις και όταν του είπαν από την ΑΕΚ φέρε μία, σφύριζε αδιάφορα.

Και συγγνώμη αλλά δε θέλω να ακούσω ότι η ΑΕΚ κοιτάει το μέλλον, διότι η ΑΕΚ είναι ανίκανη να κοιτάξει το παρόν της. Δεν βλέπει ούτε τα βασικά!

Η υπόθεση του Παρρά

Η ΑΕΚ έχει τρία αριστερά μπακ με συμβόλαιο. Τον Έλντερ Λόπες μέχρι το 2022. Τον Εμάνουελ Ινσούα μέχρι το 2023 και τον Μάριο Μιτάι μέχρι το 2025! Ο οποίος Μιτάι μαζί με τον Λάτσι είναι τα δύο πιο «καυτά» project της ομάδας μαζί με τον Μαχαίρα και υπό προϋποθέσεις τον Ραντόνια.

Ο Παρράς λοιπόν είναι ένα παιδί που τον Μάιο γίνεται 23 ετών. Στην ποδοσφαιρική ζωή της Super League βρίσκεται από το 2017. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Πρωτάθλημα και Κύπελλο! 12! Ο Μιτάι λοιπόν που είναι 17 ετών έχει ήδη κάνει 4!

Θέλει η ΑΕΚ τον Παρρά για πρώτο ή για δεύτερο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Τον θέλει για τρίτο; Μα εδώ θέλει να αναδείξει τον Μιτάι για τον οποίο πολλοί εντός ΑΕΚ λένε ότι πρέπει να γίνει δεύτερος! Άρα η ΑΕΚ που δεν έχει ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, κοιτάζει να πάρει ένα ακόμα αριστερό μπακ για… τριτοτέταρτο.

Εκτός αν θέλουν να μας πείσουν, ότι η ΑΕΚ θα πάρει τον Παρρά που είναι τόσο μεγάλο ταλέντο στα… 23 για να τον δώσει δανεικό προκειμένου να «ψηθεί» και όταν αποχωρήσει ή πωληθεί ένας εκ των Λόπες ή Ινσούα, θα τον πάρει πίσω έτοιμο. Συγγνώμη κύριοι αλλά λειτουργείτε εντελώς ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ!

Αντί να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, πουλάτε καθρεφτάκια σε ιθαγενείς! Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από παίκτες πρώτης γραμμής. Αν εσείς θεωρείται τον Γούτα και τον Παρρά τέτοιους να βγείτε να το πείτε στον κόσμο. Σε διαφορετική περίπτωση αναλάβετε τις ευθύνες σας για πρώτη και μοναδική φορά!

Ανίκανοι να βρούνε ένα δεξιό μπακ!

Το ημερολόγιο δείχνει 22 Ιανουαρίου πλέον. Η ΑΕΚ έχει ακόμα σε εκκρεμότητα τις υποθέσεις των Λιβάια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο (τον οποίο «τελείωσε» ο Μελισσανίδης, αλλά «κρεμόμαστε» από τα γούστα του μάνατζέρ του που ψάχνει να του βρει ομάδα) και Βασιλαντωνόπουλου (ο οποίος είναι στην κατάψυξη από τον Χιμένεθ και αν είχε δεχθεί να πάει στην Τρίπολη η ΑΕΚ θα είχε πάρει τον… Κότσιρα).

Ένα δεξί μπακ, μας διαβεβαίωναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από πέρσι ότι θα πάρουν. Και διέρρεαν ότι ο Παναγιώτης Κονέ έχει δύο περιπτώσεις. Έτοιμες που θα τρέξουν άμεσα. Και έχει περάσει ένας μήνας από τη μέρα που ήρθε ο Κονέ (που δε μου φταίει σε τίποτα) και η ΑΕΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν! Σε εννιά μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και ακόμα ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ -πλην του Μπακάκη που όλοι κάνουν προσευχές να μην πάθει κάτι τώρα που με τον Χιμένεθ δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης- δεν έχει η ΑΕΚ. Συγχαρητήρια!

Είναι δε τόσο μεγάλη η ανικανότητά τους, που δεν έχει ούτε ένας το μυαλό να βγει και να πει: «Κύριοι τελικά δε θα πάρουμε δεξί μπακ. Γιατί θα δώσουμε ευκαιρίες στον… Ραντόνια (που δεν βλέπω που θα της πάρει, αλλά λέμε τώρα). Και έχουμε ήδη βρει το δεξί μπακ για την επόμενη χρονιά και τον έχουμε κλείσει». Τι λένε; Ότι θα πάρουν! Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα! Φέρτε τον! Και φροντίστε να είναι ένα μπακ που θα κάνει τη διαφορά. Διότι αυτό λέτε ότι θα κάνετε!

Αυτή η ομάδα λοιπόν που εδώ και πέντε μήνες δεν ξέρει πως να χειριστεί την υπόθεση του Λιβάια, υποτίθεται ότι κοιτάζει το μέλλον. Εδώ δεν μπορούν να αποφασίσουν αν τους κάνει και για ποια θέση ο Κροάτης και διαρρέουν προς τα έξω πως κοιτάζουν το μέλλον. Ε, φτάνει με τις ασυναρτησίες. Βαρέθηκα!

Όπως βαρέθηκα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας με τον Ολιβέιρα! Τον θέλει η ΑΕΚ; Υπό ποιες προϋποθέσεις; Είναι διατεθειμένη η ΑΕΚ να του δώσει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ; ΟΧΙ φυσικά. Το ξέρει ο Πορτογάλος; Φυσικά. Ο οποίος δεν πρόκειται να μείνει με 800 χιλιάρικα. Όπως ξέρει και η ΑΕΚ ότι δε θα μείνει με τα 800. Και για αυτό το λόγο δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει κανένα ουσιαστικό νέο με τον Ολιβέιρα.

ΥΓ: Την Κυριακή υπάρχει ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για να σας δούμε όλους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X