ΑΕΚ: Καλύτερα οι Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι, χάνει την Τούμπα ο Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: Καλύτερα οι Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι, χάνει την Τούμπα ο Νεντελτσεάρου
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα στην ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει… επιστροφές και απουσίες για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Η ΑΕΚ δίνει ένα κρας τεστ στη Θεσσαλονίκη. Εχοντας εδραιωθεί πλέον στην δεύτερη θέση, η Ενωση θέλει να συνεχίσει με νίκες υπό τον Ανδαλουσιανό κόουτς και να πάρει διαφορά από τους διώκτες της.

Μπορεί την Πέμπτη, μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μην έγινε προπόνηση, όμως οι τραυματίες παρευρέθηκαν κανονικά στα Σπάτα και τα… νέα ήταν αρκετά καλά.

Και αυτό γιατί οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέναντ Κρίστιτσιτς έδειξαν σε καλύτερη κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος δεδομένα θα είναι διαθέσιμος και ο Ιρανός με τον Ουκρανό θα δοκιμάσουν σήμερα να προπονηθούν.

Από την άλλη, πρόβλημα έχει προκύψει με τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου ο οποίος εκτός από την θλάση που αποκόμισε στο Χαριλάου, έχει διαπιστωθεί πως τον ταλαιπωρεί και ένα σοβαρό πρόβλημα στο χέρι. Ως εκ τούτου αναμένεται να επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα  στις προπονήσεις. Αρα χάνει ο Ρουμάνος στόπερ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X