ΑΕΚ: Ο ασταμάτητος Λάνγκφορντ κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο ασταμάτητος Λάνγκφορντ κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ σταμάτησε στους 32 πόντους και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πήρε… φωτιά απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ και με τους 32 πόντους που πέτυχε οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρώτη φάση του BCL.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων ο 37χρονος αρχισκόρερ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά: εκτέλεσε την αντίπαλη άμυνα. Κοντρα στην Τσμόκι Μινσκ, στη Λευκορωσία, ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ασταμάτητος και έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην τέταρτη νίκη της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Στα 26 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο, μέτρησε 32 πόντους με 8/11 σουτ και 11/16 βολές, ενώ πρόσθεσε 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε μια άκρως παραγωγική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Κυπελλούχος Ελλάδας επιβλήθηκε με 95-90.

Έτσι, ο MVP της περσινής σεζόν στο BCL ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη φάση, καθώς μετράει πλέον 21,5 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ σουτάρει με το εξαιρετικό 56% στα σουτ εντός πεδιάς, αποδεικνύοντας πως τα χρόνια μπορεί να περνούν, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται, με τις επιδόσεις του να είναι ανάλογες της περσινής παρουσίας του στη διοργάνωση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X