Κίνηση-έκπληξη από τον Πιτίνο: Αγοράζει την Ορτέζ

Κίνηση-έκπληξη από τον Πιτίνο: Αγοράζει την Ορτέζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια κίνηση-έκπληξη προχωράει ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας, ώστε να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ορτέζ, μαζί με τους Τζαμάλ Μάσμπερν και Στου Τζάκσον.

Η… περιπέτεια του Ρικ Πιτίνο στην Ευρώπη δεν περιορίζεται μόνο στη θέση του προπονητή. Έπειτα από τις δύο θητείες του στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού ο Hall of Famer προπονητής ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε ένα άλλο πόστο, αυτό του επενδυτή.

Όπως αναφέρει η «République des Pyrénées» ο Πιτίνο είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να αγοράσει την Ορτέζ. Πιο συγκεκριμένα, ο 68χρονος προπονητής μαζί με τον παλαίμαχο NBAer, Τζαμάλ Μάσμπερν και τον άλλοτε συνεργάτη του στους Νιου Γιορκ Νικς, Στου Τζακσον, βρίσκονταν σε επαφές με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, ώστε να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Έτσι, ο Πιτίνο αναμένεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της Ορτέζ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X