Χιμένεθ: Ετσι έκανε το 5Χ5 και... συνεχίζει (VIDEO)

Χιμένεθ: Ετσι έκανε το 5Χ5 και... συνεχίζει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στην 4η θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρίτη επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ απέδωσε… καρπούς πολύ νωρίς.

Και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στα τελευταία αποτελέσματα που έχει η Ενωση με τον Ισπανό στον πάγκο της.

Μετά την 4η του πρεμιέρα με την ΑΕΚ και την ήττα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», η Ενωση έχει πατήσει… γκάζι και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ.

Μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες (3 Γενάρη ήταν το ντέρμπι στο Φάληρο), η ΑΕΚ έχει ανέβει στη 2η θέση της Super League, μείωσε την απόσταση από την ομάδα του Μαρτίνς και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

5Χ5 η ΑΕΚ με άμυνα… γρανίτη

Η διαφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ σε σχέση με όσα συνέβαιναν πριν ένα μήνα επί Καρέρα είναι τεράστια, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Με τον Ιταλό, η Ενωση έμοιαζε ότι μπορούσε να δεχθεί γκολ σε κάθε επικίνδυνη στιγμή μπροστά από την εστία της. Ωστόσο, αυτό πλέον έχει αλλάξει και πλέον η άμυνα της ΑΕΚ μοιάζει με τοίχος, καθώς δέχεται φάσεις με το… σταγονόμετρο.

Μετά το Φάληρο, η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ κι αυτό με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου.

Η ΑΕΚ από τις 6 Γενάρη μετράει 5 διαδοχικές νίκες με Παναιτωλικό, Λαμία, Αρη, Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης με απολογισμό γκολ 7-1.

Θυμηθείτε ξανά το 5Χ5 της ΑΕΚ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X