Μπόλονι για Κουρμπέλη: «Να σταματήσει να κάνει τον... άρρωστο και να επιστρέψει»

Όρεξη για… πλάκα είχε ο Λάζλο Μπόλονι, στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς κάλεσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν για την Ευρώπη: «Κοιτάξτε σ’ αυτή την ερώτηση το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε πολύ μελλοντικό πράγματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μην γίνουν τα πράγματα. Κοιτάζω πάντα το κάθε παιχνίδι. Θέλω να κάνω μικρά βήματα με τον Παναθηναϊκό, αυτό έγινε με την ΑΕΚ με τον Άρη και τώρα έχουμε τον ΟΦΗ, ματς στο οποίο θέλουμε τη νίκη».

Για την επιλογή του Καμπετσή στο ντέρμπι με τον Άρη και αν ισχύει ότι όποιος προσπαθεί θα παίρνει ευκαιρίες:  «Ναι. Θα ήθελα να σας πω ότι όλοι προσπαθούν. Και το γεγονός ότι ο Μακέντα ή ο Καρλίτος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη μεγαλύτερης φυσικής δύναμης ή ισχύος για να υποστηρίξει άλλα θέματα. Όπως σας έλεγα είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλοι κάνουν προσπάθεια. Μέσα στην εβδομάδα έκανα διάφορα πειράματα και κατέληξα στην απόφαση αυτή.Ήμουν σε μία κατάσταση γκάζι – φρένο. Κάποιοι μου είπαν ότι έκοψα το γόρδιο δεσμό. Δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι μια απόφαση που έλαβα, βγήκε και προχωράμε.»

Για το Μόλο και τον Καμπετσή που ήταν στην πόρτα της εξόδου και τελικά παραμένουν : «Αρχικά δεν θα πρέπει να λέμε κάποια πράγματα που είναι δεδομένα. Εγώ ψάχνω την ισορροπία στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι όπως ο Αντονίτο που αποχώρησε. Θέλω να τους μάθω και να τους δοκιμάσω στα άκρα στη μέση. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι και ούτε είπα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Καμπετσή με τον Ρονάλντο, όπως και τον Μολό με τον Μαντσίνι. Σε αυτούς του δύο παίκτες βρήκα ποιότητα και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Στις προσδοκίες μου απάντησαν θετικά, αλλά το θέμα δεν είναι να ανέβεις στο βουνό αλλά να παραμείνεις».

Για τον Μολό αν θα καθιερωθεί: «Τον Μολό τον ξέρω από το Μονακό. Έχει μεγάλη καρδιά και θυσιάζεται. Αυτός είναι ο Μολό.»

Για την απουσία του Κουρμπέλη:«Σχετικά με τον Κουρμπέλη, θα ήθελα να του πω να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του στη φυσική κατάσταση (σ.σ. γελώντας). Ναι δημιουργεί προβλήματα η απουσία του Κουρμπέλη. Δουλεύουμε πάνω στις εισόδους και στις εξόδους και ο Κουρμπέλης μας δυσκολεύει, όταν ψάχνουμε για τόσο μεγάλο διάστημα κάποιον. Θα θέλαμε να τον έχουμε στη διάθεση μας. Είχαμε πολλές προτάσεις για παίκτες και μας μίλησαν για τον χ, ψ και ω. Πιστέψτε με κάθε μέρα δουλεύουμε και προσευχόμαστε χωρίς να κάνουμε λάθος και να σφάλουμε. Μέχρι τώρα έχουν γίνει λάθη και δεν θέλω να τα μεγαλώσω, αλλά ούτε και να κάνω άλλα».

Για τα μεταγραφικά: «Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε θα πάω στο γραφείο μου να κάνω τηλεφωνήματα και να ασχοληθώ με όλο αυτό»

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Πιστεύω ότι είναι λαβωμένοι μετά το αποτέλεσμα στον Βόλο. Εμείς με την σειρά μας πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X