Αρτέτα για Παπασταθόπουλο «Ηταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσουμε να φύγει»

Αρτέτα για Παπασταθόπουλο «Ηταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσουμε να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μικέλ Αρτέτα για την αποδέσμευση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από την Αρσεναλ και ο προπονητής του στους «κανονιέρηδες», Μικέλ Αρτέτα, αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να αναφέρει με δηλώσεις του πως «ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσουμε να φύγει».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον έμπειρο αμυντικό χαρακτηρίζοντάς τον «επαγγελματία και φοβερό άνθρωπο για να συνεργαστείς. Είναι κρίμα γιατί φέτος είχαμε πάρα πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και πολλούς ξένους παίκτες, οπότε έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Το πήρε πολύ καλά, ήταν υποστηρικτικός και συνεργάσιμος, οπότε από τα βάθη της καρδιάς μου του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω μαζί του».

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» σχολίασε και την επικείμενη μεταγραφή του Μεσούτ Εζίλ στη Φενερμπαχτσέ, αναφέροντας πως «η κατάσταση με τον κορωνοϊό καθυστερεί το τελευταίο βήμα επειδή υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην Τουρκία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν τις ανακοινώσεις. Πιστεύω πως όλα πηγαίνουν καλά αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, έκανε πολλά για την Άρσεναλ αλλά αυτήν την στιγμή θέλουμε να πάμε σε άλλη κατεύθυνση την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X