Ριβάλντο: «Η Παρί Σεν Ζερμέν ο ιδανικός προορισμός για τον Μέσι»

Αποκαλύπτική συνέντευξη Μέσι για όλα: «Το καλοκαίρι θα αποφασίσω!»
Photo Credits: INTIME

Την πεποίθηση του πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Ριβάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Ριβάλντο.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο «ψύλλος» είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του.

Η παραμονή του Aργεντινού στους «μπλαουγκράνα» είναι αμφίβολη και πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο γαλλικός σύλλογος για την απόκτησή του.

Για αυτό το ενδεχόμενο ρωτήθηκε και ο Ριβάλντο, ο οποίος είπε μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «As»:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για τον Μέσι. Πρώτον, επειδή είναι ένα πολύ καλά δομημένο κλαμπ και δεύτερον γιατί εκεί θα συναντήσει τον Νεϊμάρ, σε ένα πρωτάθλημα όπου σίγουρα θα λάμπει χωρίς πρόβλημα. Είναι λίγο χαμηλότερο από την La Liga ή την Premier League, οπότε θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ένας από τους λίγους συλλόγους που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Μέσι, ενώ μία τέτοια μεταγραφή θα συμβάλει και στην ανάπτυξη της Ligue 1».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X