ΑΕΚ: Η CSM Βουκουρεστίου στο «μικροσκόπιο» του Δημητρούλια!

Δημητρούλιας: «Το πιο θετικό η παρουσία των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή των διεθνών ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της ομάδας για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την CSM Βουκουρεστίου.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 14 Φεβρουαρίου στη Ρουμανία και μια εβδομάδα αργότερα ο επαναληπτικός στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης. Ο προπονητής της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του δουλεύουν ήδη πάνω στον επόμενο αντίπαλο τους έχοντας στα χέρια τους υλικό από τα πρόσφατα παιχνίδια έτσι ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού των Ρουμάνων. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναλύσει και στους παίκτες του με κάθε λεπτομέρεια τι πρέπει να προσέξουν αλλά και το πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, που θα ανοίξει και τον δρόμο της πρόκρισης.

Το αρνητικό για την ΑΕΚ είναι πως με εξαίρεση τα δύο ματς με την Πρίστινα δεν έχει δώσει άλλα επίσημα παιχνίδια τους τελευταίους τρεις μήνες, παρόλα αυτά οι παίκτες δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς έτσι ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση έστω και μέσω των προπονήσεων.

Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει σε περίπτωση που δοθεί το πράσινο …φως και ξεκινήσει το πρωτάθλημα το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου αν ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα οριστεί πριν το πρώτο ματς με τους Ρουμάνους η μεσοβδόμαδα ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X