Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε... στη σέντρα την Ελευθερίου (VIDEO)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε... στη σέντρα την Ελευθερίου (VIDEO)

Αποκαλύψεις από τον Τριαντάφυλλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός έγινε και στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να κάνει αποκαλύψεις για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια, χαρακτήρισε τη νέα της ομάδας, τους «Μπλε» δηλαδή, πιο δεμένη από ότι ήταν αυτή τον διάσημων πριν την διάλυση που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Η απάντηση Τριαντάφυλλου

Τότε το λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του με… αποκαλύψεις: «Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει «τι είναι αυτή η Κάτια;», «αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ». Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά», χωρίς ωστόσο ο Πάνος Καλλίδης να παίρνει θέση, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου γελούσε ειρωνικά.

Η υπεράσπιση της Ελευθερίου

Ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε τον λόγο, υποστηρίζοντας την Ελευθερία Ελευθερίου και εξαπολύοντας επίθεση στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει».

Εμπλοκή Τζέιμς

Μάλιστα, σε κάποια φάση υπήρξε και νέα ένταση με τον Τζέιμς Καφετζή, για τον οποίο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X