Καρέρα για Σφιντέρσκι: «Θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία, μοιάζει αρκετά με τον Πιάτεκ»

Καρέρα για Σφιντέρσκι: «Θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία, μοιάζει αρκετά με τον Πιάτεκ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται κοντά στην Μπολόνια και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, αναφέρθηκε στην ποιότητα του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μιας και η Μπολόνια, παρακολουθεί την περίπτωση του και φαίνεται «ζεστή» για να τον αποκτήσει.

Η ιταλική «Corriere dello Sport» ζήτησε την άποψη του Μάσιμο Καρέρα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να μιλάει με πολύ καλά λόγια γι’ αυτόν.

«Έχει ποιότητα, είναι ένας επιθετικός που δουλεύει πολύ και ξέρει καλά πως να κινηθεί εντός περιοχής. Είναι δυναμικό και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία.

Έχει την ποιότητα για να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτάθλημα και μεταξύ άλλων, είναι ακόμα νέος και μπορεί να ωριμάσει περισσότερο. Ξέρω ότι μετά από όσα έκανε ο Πιάτεκ με τη Τζένοα, όλοι οι επιθετικοί από αυτήν τη χώρα, συγκρίνονται μαζί του, αλλά πιστέψτε με, του μοιάζει αρκετά όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X