Η ΑΕΚ συμφώνησε με Γούτα για το καλοκαίρι!

Η ΑΕΚ συμφώνησε με Γούτα για το καλοκαίρι!
Photo Credits: INTIME

Με τον Δημήτρη Γούτα του Ατρομήτου συμφώνησε η ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου, Δημήτρη Γούτα, συμφώνησε η ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ ήταν γνωστό πως θέλει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, με τους Ογκνιεν Βράνιες και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι τα ονόματα που έπαιξαν πιο «δυνατά» στα ρεπορτάζ.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες άλλαξε λίγο το κλίμα με τον Νασίμ Χνιντ, ο οποίος αν και έδειχνε πως αργά ή γρήγορα θα έφευγε από την ΑΕΚ, μπήκε στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα. Παρόλα αυτά ο Χιμένεθ δεν τον χρησιμοποίησε.

Συμφωνία για το καλοκαίρι

Οπως αναφέρει το «Sport24» οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στον Γούτα του Ατρομήτου, ή έχουν ήδη κλείσει τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό. Ο Δημήτρης Γούτας γεννημένος τον Απρίλιο του 1994, παίζει ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1.90. Είναι πολύ δυναμικός στόπερ και παρά την ηλικία του έχει παραστάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  η ΑΕΚ και η πλευρά του Γούτα ο οποίος εκπροσωπείται από τον ατζέντη Γιάννη Γλύκο, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, κάτι που ασφαλώς θα προκύψει απολύτως νομότυπα καθώς ο παίκτης έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου, άρα έχει αποκτήσει και το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλους συλλόγους.

Ποιος είναι ο Γούτας

Στα 26 χρόνια του, ο Γούτας έχει αγωνιστεί σε 225 επίσημα ματς, έχοντας σκοράρει 15 φορές. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ξάνθη με την οποία μέτρησε 78 συμμετοχές και σκόραρε 7 γκολ και από εκεί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, μάλιστα τότε τον είχε μπει στο στόχαστρο και της Ενωσης, αλλά τελικά κατέληξε στο λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς δόθηκε δανεικός σε Ξάνθη (7 συμμετοχές), Κόρτρικ (26 συμμετοχές), Σεντ Τρούιντεν (21 συμμετοχές και 1 γκολ) και Λεχ Πόζναν (7 συμμετοχές).

Ο Ατρόμητος τον πήρε από τον Ολυμπιακό το 2019 και θεωρείται ως ένα από τα πλέον βασικά μέλη της ομάδας του Περιστερίου, με την οποία έχει 55 συμμετοχές με 4 γκολ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει για στόπερ

Ο Ατρόμητος πριν λίγο καιρό τον κάλεσε για ανανέωση συμβολαίου, η πλευρά του Γούτα αρνήθηκε και τότε ενεργοποιήθηκε η ΑΕΚ και τον έκλεισε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η περίπτωση του Γούτα και η συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι είναι ανεξάρτητη από το ψάξιμο της ΑΕΚ για στόπερ τώρα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ογκνιεν Βράνιες παραμένουν δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν πολύ την Ενωση. Και μάλιστα η ΑΕΚ διατηρεί επαφές και με τους δύο και περιμένει τις εξελίξεις. Ο Παπασταθόπουλος έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό και μόνο αν αποφασίσει να γυρίσει θα μιλήσει με την Ενωση, ενώ για τον Βράνιες αν μείνει ελεύθερος μόνο τότε θα προχωρήσουν οι εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X