Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με Απόλλωνα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Απόλλωνα:

Παναγιώτης Τσιντώτας:

Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Στην πρώτη φάση που χρειάστηκε να επέμβει έδειξε πως είναι «ζεστός». Στην συνέχεια δεν είχε πολλή δουλειά. Όμως ήταν σταθερός και διαχειρίστηκε σωστά όσες φάσεις χρειάστηκε.

Βενταντ Ραντόνια: Ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Βόσνιος ακραίος μπακ. Έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία. Είναι κοντρολαρισμένος με παίκτης με σχετικά καλή τεχνική και αντίληψη των φάσεων. Όμως ακόμα έδειξε πως δεν είναι έτοιμος και χρειάζεται πολλή δουλειά.

Στράτος Σβάρνας: Σταθερός και χωρίς κανένα πρόβλημα σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Κάλυπτε σωστό τον χώρο ευθύνης του και καθάριζε χωρίς να αντιμετωπίσει ζητήματα, τις περισσότερες από τις φάσεις στις οποίες είχε εμπλοκή.

Ζίγκα Λάτσι: Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον νεαρό Σλοβενό στόπερ. Έβγαλε και πάλι όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Ωριμότητα στο παιχνίδι του και θαυμαστή σταθερότητα. Όπως επίσης και πολύ σωστές τοποθετήσεις αλλά και αντιδράσεις όταν χρειάστηκε να πάει σε άμυνα ένας εναντίον ενός.

Έλντερ Λόπες: Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ είχε περισσότερο το μυαλό του να βγει στην επίθεση και να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Και αυτό του δημιούργησε κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Πάντως έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Χωρίς πάντα να είναι σωστές οι τελικές επιλογές του.

Γέβχεν Σάκχοφ: Ο Χιμένεθ δοκίμασε στο ματς τον Ουκρανό χαφ σε ρόλο κόφτη, μπροστά από την τετράδα των στόπερ. Είναι μια θέση που ο Σάκχοφ δεν την ξέρει καλά και στην αρχή δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματα του. Όσο όμως περνούσε η ώρα μέσα στο ματς, έκανε όλο και καλύτερα την δουλειά του και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο δημιουργικό.

Κώστας Γαλανόπουλος: Σε ρόλο εσωτερικού μέσου, με πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Έδωσε την ασίστ με το κεφάλι για το γκολ του Σιμάνσκι. Και γενικώς πήρε μέσα στο ματς πολλές πρωτοβουλίες, προκειμένου να συμμετάσχει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Δεν είχε πάντα σωστές τελικές επιλογές, αλλά είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του και την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο ματς. Έβαλε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ενώ έκανε και πολλές άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Από κλεψίματα μπάλας, μέχρι νοικοκύρεμα των επιθέσεων της ΑΕΚ. Πολύ καλή ήταν η δουλειά που έκανε στο δημιουργικό κομμάτι.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Παρόλο που ξεκίνησε από το δεξί άκρο της επίθεσης, που θεωρητικά είναι αυτό που δεν το βολεύει στο παιχνίδι του, πήρε πολλές προσωπικές ενέργειες πάνω του. Και οι περισσότερες ήταν πολύ καλές και ουσιαστικές. Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του Σιμάνσκι, ενώ γενικώς ταλαιπώρησε πολύ με τον τρόπο που έπαιζε, την άμυνα του Απόλλωνα.

Χρήστος Αλμπάνης: Ξεκίνησε το ματς ως αριστερό εξτρέμ, στη συνέχεια μετατέθηκε δεξιά, αλλά πολλές φορές έβγαινε προς τον άξονα για να πάρει πρωτοβουλία. Είχε ορισμένες πολύ καλές προσωπικές ενέργειες. Και ήταν και αυτός από τους παίκτες που αισθάνθηκε η άμυνα του Απόλλωνα. Δεν του βγήκαν κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, στην τελική εκτέλεση.

Νέλσον Ολιβέιρα: Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς του Απόλλωνα και η αλήθεια είναι πως έφαγε και πολύ «ξύλο». Έχασε την ευκαιρία να σκοράρει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τάνκοβιτς.

Μάρκο Λιβάγια: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε πολύ κεφάτος. Ξεκίνησε ως δεξί εξτρέμ και στη συνέχεια έπαιξε ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης. Κυνήγησε όλες τις φάσεις και πήρε προσπάθειες πάνω του. Η φάση του γκολ του Γκαρσία ξεκινάει από την κεφαλιά που κυνηγά και παίρνει ο Λιβάγια, σε μια μπαλιά που έδειχνε χαμένη.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε και ο αρχηγός της ΑΕΚ ως αλλαγή στο ματς. Γενικώς πήρε πρωτοβουλίες, αλλά οι περισσότερες δεν του έβγαινε. Ωστόσο έδωσε την ασίστ για το γκολ που πέτυχε ο Γκαρσία.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Ο νεαρός εξτρέμ μπήκε ως αλλαγή και αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, ήταν πολύ κινητικός και έφαγε και πολλές κλωτσιές από τους αντιπάλους του. Ίσως τις περισσότερες απ’ όλους. Δεν ολοκλήρωσε σωστά τις περισσότερες από τις προσπάθειες του, αλλά τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα.

Λιβάι Γκαρσία: Έκανε διαφορά στο γήπεδο από την στιγμή που μπήκε. Πέρασε δυο εξαιρετικές σέντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε δυο εξαιρετικές προσωπικές ενέργειες από την δεξιά πλευρά και στο τέλος πέτυχε και ένα γκολ με το «κακό» του δεξί πόδι.

Αντρέ Σιμόες: Η τελευταία αλλαγή του Χιμένεθ, με λίγα λεπτά συμμετοχής. Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο ματς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X