Παράσχος: «Οταν παίζεις με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ»

Παράσχος: «Οταν παίζεις με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου μετά το ΑΕΚ-Απόλλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παράσχος στην κάμερα της Cosmote:

«Στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ. Πληρώσαμε κάποια λάθη από την τοποθέτηση των αμυντικών. Αν παρέμενε το 1-0 θα κυνηγούσαμε κάτι στο δεύτερο ματς. Στόχος άλλωστε είναι το πρωτάθλημα. Κάναμε πολλές αλλαγές και χάσαμε τη συνοχή που είχαμε στα τελευταία 7 ματς. Το ματς με τον Άρη είναι αυτό που μας ενδιαφέρει απόλυτα. Και στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ θα κάνουμε αλλαγές και θα δώσουμε ευκαιρίες.

Όταν παίζεις με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ. Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά οχι καθημερινά. Ευχάριστη έκπληξη η Κάλισιρ, φαίνεται οτι θα βοηθήσει, έχει εμπειρία και ταχύτητα. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση. Ακόμη και ο 23ος παίκτης παλεύει για την 11αδα. »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X