Χιμένεθ: «Εχουμε την πιο... νεαρή άμυνα στην Ελλάδα-Να δίνουμε ευκαιρίες!» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Εχουμε την πιο... νεαρή άμυνα στην Ελλάδα-Να δίνουμε ευκαιρίες!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και πήρε την… μισή πρόκριση από απόψε, μετά το τέλος του ματς ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΤΕ.

Οσα δήλωσε ο Χιμένεθ

Τι περίμενε από τους παίκτες του και τι είδε: «Το καλύτερο απ’ όλο το παιχνίδι ήταν το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλά στην άμυνα. Φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν είχαμε τα κατάλληλα τελειώματα. Ηταν ένα παιχνίδι που κυρίως πήγαινε με απευθείας μπάλες από τη μία πλευρά στην άλλη. Διεκδικούμενες συνεχώς. Ένα παιχνίδι που βόλεψε τον αντίπαλο. Δε δεχθήκαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε πολλές, ήρθαν δύο γκολ και γι’ αυτό λέω ότι το καλύτερο ήταν το αποτέλεσμα».

Αν βλέπει στα ματς την ένταση που θέλει: «Από πλευράς έντασης είμαι ικανοποιημένος. Άλλες φορές σου βγαίνουν καλά κάποια πράγματα που σχεδιάζεις, κάποια άλλα όχι. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν καλή προσπάθεια απ’ όλους».

Για τον Ραντόνια: «Μαζί με τον Λάτσι νομίζω ότι είμαστε η πιο νεαρή άμυνα στην Ελλάδα! Ηλιακά είναι παίκτες από 17 έως 19 ετών. Όταν δείχνεις εμπιστοσύνη σε έναν νεαρό παίκτη μπορεί να κάποια λάθη, αλλά πρέπει να δίνεις ευκαιρίες κοιτώντας στο μέλλον».

Για τους χαμένους τελικούς κι αν υπάρχει στο μυαλό: «Είναι αλήθεια πως αυτό που δε σκεφτόμαστε καθόλου είναι τον τελικό. Σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα και να κλειδώσουμε την πρόκριση. Θεωρητικά οι δυο καλύτερες ομάδες πάνε στον τελικό. Φτάσαμε στους τελικούς και κάποιες φορές χάσαμε άδικα, άλλες δίκαια».

Δείτε τις δηλώσεις του Χιμένεθ: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X