ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: «Την πρόκριση από απόψε-Σούπερ ο Τάνκοβιτς, θετικά δείγματα από Ραντόνια»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με κοντινή προβολή του Νταμιάν Σιμάνσκι.

Στη συνέχεια, η Ενωση είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά Ολιβέιρα και Τάνκοβιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Πλέον, η ΑΕΚ θα πρέπει να βγει στο 20 μέρος και να πετύχει κι άλλα τέρματα για να σφραγίσει από σήμερα την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Μια τόσο… πειραματική 11άδα και χωρίς κουμανταδόρο στον άξονα, έχει κάνει αρκετές και πολύ καλές φάσεις. Εβαλε ένα γρήγορο γκολ και έφυγε η νευρικότητα, αλλά χρειάζεται άμεσα και άλλα για να μην έχει… ζητήματα ούτε απόψε, ούτε στην ρεβάνς της Ριζούπολης. Αρνητικό ότι μετά από καιρό άφησε πάλι κενά πίσω και οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης έφτασαν μέχρι την αντίπαλη εστία. Η κυκλοφορία όμως και η επιθετικότητα της ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο με πρωταγωνιστή τον Τάνκοβιτς. Πρέπει οπωσδήποτε το σκορ να αυξηθεί στο β’ ημίχρονο. Aξιοπρεπής ο Ραντόνια, έχει καλά στοιχεία.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Παρά το εκτεταμένο rotation και το γεγονός ότι η ενδεκάδα που παίζει απόψε, δεν έχει ξαναπαίξει μαζί, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και με αποφασιστικότητα στο ματς, σκοράροντας νωρίς με τον Σιμάνσκι. «Δαίμονας» ο Τάνκοβιτς από δεξιά, κάνει άνω-κάτω τον Απόλλωνα. Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Ραντόνια, αλλά προφανώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί. Βασικό για την «Ένωση» να συνεχίσει με πίεση σε όλους τους χώρους, με προσοχή και με σοβαρότητα ώστε να κρατήσει το μηδέν πίσω, κι από εκεί και πέρα, με ένα ακόμα γκολ μπροστά, να… καθαρίσει επί της ουσίας, την πρόκριση από απόψε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ευεργετική παρουσία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ γίνεται εμφανής με κάθε ευκαιρία. Άλλη ψυχολογία στην ομάδα, αυτοπεποίθηση, σωστός τρόπος παιχνιδιού παρά τις πολλές αλλαγές. Αρκετές φάσεις στην επίθεση, σούπερ Τάνκοβιτς και εξαιρετικός Αλμπάνης, μηδέν κίνδυνοι αμυντικά.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ είναι καλύτερη αλλά θα πρέπει να βρει και άλλο γκολ για να βάλει ουσιαστικές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, χωρίς να έχει ιδιαίτερο άγχος για τη ρεβάνς. Πολύ δραστήριος ο Τάνκοβιτς, λίγα πράγματα από τον Ολιβέιρα. Μια χαρά ανταποκρίνεται ο Ραντόνια κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Εξαιρετικός και πάλι ο Λάτσι.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Πολύ καλή η εικόνα της ΑΕΚ και με το αποψινό σχήμα. Πολύ τρέξιμο, ένταση, πίεση, δημιουργία προϋποθέσεων από κλεψίματα, σκληράδα. Για κάποιους παίκτες, είναι πραγματικά σα να βλέπεις άλλους, σε σχέση με αυτό που είχαμε παγιώσει στο μυαλό μας στα τέλη του 2020. Ένα ακόμη γκολ είναι δύσκολο να μην έρθει, αν συνεχίσει η ομάδα σε αυτόν τον ρυθμό, ενώ πίσω απλά σταυρώνω τα δάχτυλα, βλέποντας Λάτσι και Σβάρνα, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X