ΑΕΚ - Απόλλων Live Streaming

Πού θα δούμε απόψε το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

To AEK-Απόλλων Σμύρνης σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – Απόλλων Live Streaming: Έφτασε και η στιγμή της έναρξης του θεσμού του Κυπέλλου για τις ομάδες της Super League 1, άρα και της ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πρώτο της ματς στο Κύπελλο Ελλάδας απόψε στις 21:30.

Μετά από ένα καλό Σαββατοκύριακο και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, τώρα κοντράρονται για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Η γηπεδούχος ΑΕΚ στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Νίκησε με 2-1 και συνεχίζει πλέον να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την πλευρά του ο Απόλλων Σμύρνης πήρε εκτός έδρας νίκη. Επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0, χάρη σε γκολ που έβαλε ο Τσιλούλης, και επιβεβαιώνει όσους τονίζουν ότι η ομάδα της Ριζούπολης έχει βρει το δρόμο της. Μπορεί το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μην ήταν ιδανικό για τον Απόλλωνα, αλλά πλέον αποτελεί μία καλή ομάδα απ’ αυτές που βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω.

ΑΕΚ – Απόλλων Live Streaming | Ίδιοι απόντες

Όπως στον αγώνα με τον Ατρόμητο, έτσι και σε αυτόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών. Ο Ισπανός τεχνικός είδε στην τελευταία προπόνηση τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Αφήνοντάς τους έτσι εκτός αποστολής, αφού δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Έτσι την αποστολή της ΑΕΚ, αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Από την άλλη ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή του και αποτελείται από τους Κότσαρη, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Λισγάρα, Λαγό, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο, Ρόδη, Καραγκούνη, Κάλισιρ, Ριγόπουλο.

Παράπονα του Χιμένεθ για την άμυνα

Μπορεί να κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο η ΑΕΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο προπονητής της είχε τα δικά του παράπονα. Ο Ισπανός τεχνικός αυτό το οποίο θέλει είναι να «δέσει» την άμυνά του. Και από τη στιγμή που η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ από την ομάδα του Περιστερίου δεν του άρεσε.
Κάτι το οποίο τόνισε στους παίκτες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αγώνα Κυπέλλου. Σε ένα ματς στο οποίο αναμένεται ο Μανόλο Χιμένεθ να προχωρήσει σε αλλαγές, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίζονται αρκετά μέχρι τώρα.

ΑΕΚ – Απόλλων Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X