Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ έβαλε τους βασικούς και κέρδισε 5-0 τη Λάρισα (VIDEO)

Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ έβαλε τους βασικούς και κέρδισε 5-0 τη Λάρισα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πέρασε από σήμερα ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε σοβαρά το ματς με τη Λάρισα και έβαλε τους βασικούς παίκτες του, αποτέλεσμα ήταν ο ΠΑΟΚ να κερδίσει άνετα με 5-0 στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, αφού φάνηκε από την αρχή πως η Λάρισα την αντιμετώπισε ως αγγαρεία, ενώ ο Γιάννης Τάτσης δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ορθολογικά και με ψυχραιμία, αλλά κυρίως εκμεταλλεύτηκε την αποδιοργάνωση του αντιπάλου του, που είχε το μυαλό στο πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα και τα δύσκολα είναι μπροστά του… Την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα και την Τετάρτη, σε μία εβδομάδα, θα ταξιδέψει στο Φάληρο για να συναντήσει τον Ολυμπιακό. Δύο ντέρμπι που θα καθορίσουν  σε μεγάλο βαθμό την επαφή του ΠΑΟΚ με την κορυφή της Superleague…

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ άρχισε το παιχνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και η Λάρισα αδυνατούσε να τον σταματήσει. Μόλις στο 9′ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε κάθετα στον Κρμέντσικ και αυτός γύρισε παράλληλα στον Τζόλη, ο οποίος με δυνατό σουτ εξ’ επαφής σκόραρε.

Στο 23′ ο Ροντρίγκο με βαθιά μπαλιά βρήκε ξανά τον Τζόλη στην περιοχή και εκείνος με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Ο ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκε στο προβάδισμα των δύο τερμάτων και βρήκε τρίτο στο 47′, όταν ο Ζίβκοβιτς γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο Κρμέντσικ στην περιοχή με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 4-0 επιτεύχθηκε στο 55′. Ο Τζόλης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ουάρντα έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο δεύτερο παραμόνευε ο Ίνγκασον, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ.

Ο Τζόλης πέτυχε χατ-τρικ στο 74′, όταν δέχτηκε πάσα από τον Λάμπρου και αυτός με διαγώνιο σουτ, «νίκησε» ξανά τον Νάγκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X