ΑΕΚ: Τελικές επαφές με Λιβάγια-Ολιβέιρα, καμία παράταση ή νέα πρόταση!

Πάνος Λούπος: «Αλλο Λιβάγια, άλλο Ολιβέιρα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί παράλληλες συζητήσεις με Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φορτσάρει η ΑΕΚ για την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Νέλσον Ολιβέιρα για τα συμβόλαιά τους.

Οι δύο υποθέσεις έχουν εξελιχθεί σε τρόπον τινά σίριαλ καθώς η αλλαγή τεχνικού διευθυντή και οι αλλαγές στην Ένωση τις πήγε λίγο πίσω. Ο Παναγιώτης Κονέ είχε ζητήσει περίπου 20 ημέρες προθεσμία για να κλείσει τις δύο υποθέσεις. Το 20ήμερο έχει πλέον εκπνεύσει και η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις επαφές της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Τελικές επαφές της ΑΕΚ με Λιβάγια και Ολιβέιρα

Όπως τονίζεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Κροάτης άσος δεν έχει ζητήσει παράταση ή έξτρα χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ. Άλλωστε, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων με τις επαφές να πλησιάζουν στο τέλος τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο σέντερ φορ.

Ο Παναγιώτης Κονέ και η ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και με τον Νέλσον Ολιβέιρα, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση προς εκείνον με αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση τετραετούς συμβολαίου με συνολικές αποδοχές 4 εκατ. ευρώ, ενώ στον Ολιβέιρα η Ένωση έχει προτείνει ετήσιες αποδοχές ύψους περίπου 800.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X