Η ΑΕΚ για την πρόκριση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ για την πρόκριση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία και θέλει μόνο νίκη

Να εξασφαλίσει την πρόκρισή της θέλει η ΑΕΚ στη Λευκορωσία. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ (19:30, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και στο μυαλό του Ηλία Παπαθεοδώρου και των παικτών του είναι μόνο ένα πράγμα: η νίκη που θα οδηγήσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ένωση προέρχεται από την ήττα απέναντι στον Προμηθέα, έχοντας ρόστερ… ανάγκης, αλλά και τέσσερις σημαντικές απουσίες (Ζήση, Γιάνκοβιτς, Κατσίβελη, Ρογκαβόπουλου). Παρ’ όλα αυτά έδειξε ανταγωνιστικό πνεύμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σε ένα ακόμα παιχνίδι έχει σαν στόχο να δείξει το ίδιο μαχητικό πρόσωπο.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη… παγωμένη Λευκορωσία, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση. Ο «Ρόγκα» ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και φώναξε παρών από την Δευτέρα, όταν και αναχώρησε η αποστολή για το Μινσκ.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι, αλλά και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες που βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Λευκορωσίας.

Η ΑΕΚ για να μείνει εκτός συνέχειας του BCL πρέπει να κάνει… αυτοχειρία. Κι αυτό γιατί υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αποκλειστεί. Ο πρώτος να χάσει με 11 πόντους παραπάνω από όσους θα νικήσει η Σολέ την Χάποελ Χολόν, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Παράλληλα, μένει εκτός επίσης αν χάσει με πάνω από 27 πόντους από την Τσμόκι και η Χολόν νικήσει την Σολέ.

Αυτά είναι τα μόνα σενάρια που αφήνουν εκτός συνέχειας την Βασίλισσα στο BCL.

Στην αντίπερα όχθη, η Τσμόκι Μινσκ έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση και θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει. Ο Ράστισλαβ Βέργκουν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αγώνα με την Ένωση και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για ακόμα ένα παιχνίδι, με σκοπό η Τσμόκι να φτάσει στην τρίτη νίκη της στον όμιλο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X