ΑΕΚ: Το «θρίλερ» της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (VIDEO)

ΑΕΚ: Το «θρίλερ» της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο αγώνας που η ΑΕΚ πήγε να τα... χάσει όλα σε λίγα λεπτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1) τον Απόλλωνα Σμύρνης για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απόψε στο ΟΑΚΑ για να μην πάθει τίποτα ανάλογο με όσα έγιναν στις 13 Δεκεμβρίου με την Ελαφρά Ταξιαρχία στη Ριζούπολη.

Παρότι η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον Ανσαριφάρντ, δέχθηκε γκολ σχεδόν αμέσως (8′) από τον Μαρκ Φερνάντες. Ωστόσο η γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία από το κόρνερ έδωσε το σύνθημα της νίκης και ο Ιρανός άσος σκόραρε εκ νέου στο πρώτο μέρος για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-1. Στο 66′ ο Απόλλων αύξησε την πίεση εκ νέου για την Ενωση με το γκολ του Τσαμπούρη, αλλά στο 88′ ο Ολιβέιρα έδειχνε να τελειώνει το ματς.

Η κατάσταση στον Δικέφαλο ήταν πολύ κακή όμως και η έλλειψη συγκέντρωσης υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα ήταν εμφανής. Ετσι, στο 90’+4 ο Μπαξεβανίδης έκανε το 3-4, ενώ στο τελευταίο λεπτό ο Παουλίνιο έκανε πέναλτι, όμως για καλή του τύχη είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Θυμηθείτε όσα έγιναν σε ένα ματς που τα είχε… όλα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X