Πανταζής για την σύλληψη Σφακιανάκη: «Η νύχτα, όπως και η μέρα, έχει ναρκωτικά» (VIDEO)

Πανταζής για την σύλληψη Σφακιανάκη: «Η νύχτα, όπως και η μέρα, έχει ναρκωτικά» (VIDEO)

Στον Alpha και την εκπομπή «Direct» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, η οποία έγινε πριν από μερικές εβδομάδες μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύλληψή του Νότη Σφακιανάκη, η οποία έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών αλλά και όπλο.

Ο ίδιος αποφεύγοντας τις μεγάλες κουβέντες αποκάλυψε πως τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στον χώρο. «Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του, διαφορετικά. Από αυτά που παίρνει, από αυτά που μαθαίνει, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια. ‘Eτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, στο Διογένης Παλλάς.

Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά, έλεγε ένα τραγούδι, το «Πρώτη φορά γιορτάζω» τον βοήθησα, τον αγαπώ… Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τεράστια καριέρα είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι θα τον κρίνω. Έχει τα δικά του πιστεύω και την δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του. Αυτά που λέει και κάνει.

Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη. Σαν άνθρωπο, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Να κάνω και διάλογο. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Έχει πολύ καλό ρεπερτόριο» ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής τον ρώτησε για το αν υπάρχουν ναρκωτικά στη νύχτα. Η απάντηση από την πλευρά του «ΛεΠα» ήταν η εξής: «Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν. Και στον δικό μας χώρο υπάρχουν», ενώ αναφερόμενους σε παλιούς τραγουδιστές είπε ότι έδινε λεφτά για να ζήσουν ή να τους κηδέψουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X