ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Μίτσελ Μασέντο για δεξί μπακ

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Μίτσελ Μασέντο για δεξί μπακ
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένα όνομα που εξετάστηκε από την ΑΕΚ για το δεξί άκρο της αμυνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλεψύδρα αδειάζει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμα τον δεξιό μπακ που θα λύσει τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ. Στην Ένωση τονίζεται συχνά πως αναζητείται μόνο δεξιός οπισθοφύλακας, όμως ακόμα το ζήτημα δεν έχει τελειώσει.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ είναι ο Μίτσελ Μασέντο, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ. Πρόκειται για τον 30χρονο Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα που αγωνίζεται στην Κορινθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλμερία στην Ισπανία και μετά από έναν χρόνο δανεικός στη Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε για τρία χρόνια εκει. Το 2016 αποχώρησε για την Λας Πάλμας όπου ήταν συμπαίκτης και με τον Μάρκο Λιβάγια.

Μετά από δύο σεζόν στις Κανάριες νήσους έμεινε για 6 μήνες χωρίς ομάδα και από τον Γενάρη του 2018 ειναι στην Κορινθίας. Το συμβόλαιο του λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Φέτος έχει μόλις πέντε συμμετοχές και μένει συνήθως  στον πάγκο.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με την περίπτωση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X