Μεγάλη «γκάφα» της Ρόμα, έκανε 6 αλλαγές ενώ επιτρέπονταν 5!

Μεγάλη «γκάφα» της Ρόμα, έκανε 6 αλλαγές ενώ επιτρέπονταν 5!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα αποκλείστηκε στην παράταση από την Σπέτσια χάνοντας με 2-4, όμως όπως αποκαλύφθηκε μετά τον αγώνα, και να κέρδιζε πάλι θα αποκλείοντας αφού έκανε νέα «γκέλα» όσον αφορά τους κανονισμούς.

Η Ρόμα θα γνώριζε τον αποκλεισμό με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, μιας και υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος μιας και έκανε 6 αλλαγές αντί για 5 που προβλέπονται στο Κύπελλο Ιταλίας.

Η «γκάφα» έγινε στην παράταση όταν η Ρόμα έμεινε σε ένα λεπτό με 9 ποδοσφαιριστές λόγω δύο αποβολών. Τότε οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές αλλαγές και έφτασαν τις 6, κάτι που απαγορεύεται στο Κύπελλο Ιταλίας, παρότι η FIFA επιτρέπει μία ακόμη αντικατάσταση παίκτη στην παράταση.

Ο κανονισμός στο Κύπελλο Ιταλίας αναφέρει πως μπορεί να γίνει μία έξτρα αλλαγή στο Κύπελλο αλλά όχι παραπάνω από τις 5 προβλεπόμενες. Στην Ρόμα προφανώς και δεν κατάλαβαν καλά τον κανονισμό και έτσι έκαναν 6 αλλαγές, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό δεν είναι στις αρμοδιότητες του διαιτητή ή του τέταρτου να ενημερώσουν την ομάδα πως έχει ξεπεράσει τον επιτρεπτό αριθμό αλλαγών.

Έτσι και να κέρδιζε στην παράταση, πάλι θα γνώριζε τον αποκλεισμό ως τιμωρία για τις 6 αλλαγές. Είναι η δεύτερη φορά που οι άνθρωποι της Ρόμα κάνουν ένα τέτοιο λάθος. Το πρώτο έγινε κόντρα στην Βερόνα όπου το παιχνίδι έληξε 1-1 αλλά η Ρόμα το έχασε στα χαρτιά με 3-0, καθώς είχε τον Αμαντού Ντιαβαρά στην λίστα των δηλωμένων παικτών U23, την ώρα που ήταν κατά λίγους μήνες μεγαλύτερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X