Η ΑΕΚ θέλει... σοβαρότητα και σκορ ασφαλείας απόψε με Απόλλωνα Σμύρνης (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πού θα δούμε απόψε το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να συνεχίσει στον καλό δρόμο…

Απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CosmoteSport 1), η Ενωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 6η φάση του Κυπέλλου. Ο θεσμός λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού ξεκίνησε αργοπορημένα και χωρίς την συμμετοχή ομάδων της δεύτερης εθνικής. Η αρχή γίνεται σε ένα… επικίνδυνο για την ΑΕΚ ματς.

Πριν λίγες εβδομάδες, στη Ριζούπολη, ο Δικέφαλος δυσκολεύτηκε πολύ να καταβάλλει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε 4-3 με… δράμα στο φινάλε αφού παραλίγο με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις ο Απόλλων να στερήσει το τρίποντο από την ΑΕΚ. Σήμερα με τα δεδομένα πολύ διαφορετικά, η Ενωση ελπίζει σε μια πιο εύκολη νίκη και πρόκριση λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ρεβάνς στις 2-3-4 Φεβρουαρίου στην Ριζούπολη.

Το format του Κυπέλλου Ελλάδας

Υπενθυμίζεται αγώνες της 6ης φάσης θα είναι διπλοί και οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για την 7η φάση (Προημιτελικά), στην οποία κάθε ζευγάρι θα δώσει από δυο ματς (9-11/2 και 2-4/3). Αφού ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση, επόμενο ραντεβού των τηλεθεατών θα είναι στα ημιτελικά, 6-8/4 και 27-29/4 και στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί μέσα στον Μάϊο.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Στο σημερινό παιχνίδι, δεν βρίσκονται στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτ Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα χθες, αλλά και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Νασίμ Χνιντ, όπως και ο ο νεαρός Βένταντ Ραντόνια.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ανδαλουσιανός σκοπεύει να επαναφέρει τον Τσιντώτα ανάμεσα από τα δοκάρια με τον Ραντόνια στα δεξιά ώστε να πάρει ανάσες ο Μπακάκης και τον Ινσούα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θέση θα πάρει ο Χνιντ με τον Σβάρνα. Οσον αφορά στα χαφ ο Γαλανόπουλος θα ξεκινήσει με τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μαχαίρας με τον Γκαρσία και στην κορυφή τον Ολιβέιρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σιμόες, Σάκχοφ, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος.

Με πολλές απουσίες ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Γιώργος Παράσχος πήρε την απόφαση να ξεκουράσει πολλούς παίκτες για το σημερινό ματς με την Ενωση. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Κολ και Ντάουντα για να πάρουν ανάσες, ενώ ο Μαρκ Φερνάντεθ, αντιμετωπίζει πρόβλημα μικροτραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Λισγάρας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Βιτλής, Φατιόν, Κιτόκο, Ρόδης, Καραγκούνης, Κάλισιρ, Ριγόπουλος.

Ο Τσακαλίδης στο ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης το διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Κολλιάκος. 4ος θα είναι ο Γκάμαρης. Να θυμίσουμε ότι σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν υπάρχει VAR.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X