La Liga: «Αυτοκτονία» της Ελτσε στο Βαγιαδολίδ (VIDEO)

La Liga: «Αυτοκτονία» της Ελτσε στο Βαγιαδολίδ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις φάσεις του ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελτσε προηγήθηκε με 2-0 της Βαγιαδολίδ και είχε μεγάλη ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, όμως το ματς τέλειωσε τελικά ισόπαλο με 2-2.

Οι νεοφώτιστοι πήραν κεφάλι χάρη σε δύο γκολ του Χοσάν Φεράντεθ στο 9ο και στο 43ο λεπτό και κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το 70ο λεπτό. Στο 71’ ήρθε η πρώτη αντίδραση από τους γηπεδούχους, με τον Μίτσελ, ενώ ο Φερνάντεθ έφερε το ματς στα ίσα στο 89’, κάνοντας μεγάλη χαλάστρα στους φιλοξενούμενους, που έμειναν στο -1 από την σωτηρία.

Την ίδια ώρα, Κάντιθ και Λεβάντε αναδεικνύονταν ισόπαλες επίσης με 2-2, με όλα τα γκολ να επιτυγχάνονται στο πρώτο μισάωρο! Ο Περέα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 4’, με τον Μαρτί να γυρίζει τούμπα τα δεδομένα με δύο γκολ στο 8’ και στο 11’, προτού ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα, διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 28’.

Τα highlights του Βαγιαδολίδ-Έλτσε:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X