Τάσος Τσατάλης: «Δύσκολο, αλλά ακόμη μπορεί να βρεθεί η άκρη με Λιβάγια» (VIDEO)

Τάσος Τσατάλης: «Δύσκολο, αλλά ακόμη μπορεί να βρεθεί η άκρη με Λιβάγια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης σχολιάζει την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εντύπωση ήταν ότι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ θα ήταν κρίσιμη για το θέμα του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Τάσος Τσατάλης στο σημερινό σχόλιο της ημέρας τονίζει πως από την ΑΕΚ δεν θέλουν να κλείσουν το θέμα ακόμα. Δηλαδή αν και έχουν περάσει οι 20 ημέρες που η Ενωση είχε βάλει ως χρονικό όριο για την υπόθεση και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο οριστικό αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν και άλλο χρονικό περιθώριο για να βρεθεί άκρη.

Ο Τσατάλης εκφράζει την πεποίθηση του πως οι τελευταίες επαφές που είχε η ΑΕΚ με τον Λιβάγια ήταν σε θετικό επίπεδο και πιθανότατα δεν θα αργήσουμε να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Τάσου Τσατάλη για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X