«Η Μπεσίκτας έχασε Μάντζουκιτς και τα δίνει όλα για Γιακουμάκη»

Αποθεώνει Γιακουμάκη η Φένλο - Τον συγκρίνει με Ελληνα Θεό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φουλάρει για Γιώργο Γιακουμάκη η Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, δεν περνάει απαρατήρητος, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Μπεσίκτας που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Μάριο Μάντζουκιτς αναμένεται να τα δώσει όλα για Γιακουμάκη.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει απίθανη σεζόν, είναι ο 3ος σκόρερ στην Ευρώπη (16 γκολ) κι έχει μπει ήδη στο μάτι μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Η Μπεσίκτας, που βρίσκεται στην κορυφή της Τουρκίας έδωσε μάχη για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ωστόσο η Μίλαν κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ετσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac», οι Τούρκοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του, με τη διοίκηση των Ολλανδών να την απορρίπτουν. Δεν θα μείνουν όμως εκεί, μιας και τονίζεται πως η Μπεσίκτας θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Φένλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X