Συνεχίζει το... ποίημα ο Κλάτενμπεργκ: Πέναλτι στη φάση του Ολιβέιρα για την ΑΕΚ, «είδε» σωστό του Λάζαρου (VIDEO)

Συνεχίζει το... ποίημα ο Κλάτενμπεργκ: Πέναλτι στη φάση του Ολιβέιρα για την ΑΕΚ, «είδε» σωστό του Λάζαρου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο σχολιασμός του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις φάσεις στο ΑΕΚ-Ατρόμητος σχολίασε ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας πως και τα δύο πέναλτι που υποδείχθηκαν ήταν σωστά.

Ταυτόχρονα ο Κλάτενμπεργκ υποστηρίζει πως ο Καραντώνης θα έπρεπε να είχε δώσει νωρίτερα πέναλτι στην Ενωση.

Για το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο: Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, όταν ο αμυνόμενος εκνευρισμένος έσπρωξε τον αντίπαλό του σε στιγμή όπου ο συμπαίκτης του τερματοφύλακας είχε κατοχή της μπάλας. Ο VAR ήλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση διότι η μπάλα είναι εντός παιχνιδιού όταν ο τερματοφύλακας την κρατά στα χέρια του και συνεπώς το ξεκάθαρο σπρώξιμο του αμυνόμενου στο στήθος του επιτιθέμενου πρέπει να τιμωρηθεί.

Η ΚΕΔ θεωρεί ότι το σπρώξιμο δεν ήταν βίαιο. Κατά συνέπεια συμφωνεί με την επίδειξη της κίτρινης. Οποιαδήποτε επαφή του τερματοφύλακα με τον επιτιθέμενο πριν από το σπρώξιμο ήταν μηδαμινή και δεν συνιστά φάουλ. Η ΚΕΔ θεωρεί ότι θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι πριν από αυτή την περίπτωση, καθώς ο αμυνόμενος έκανε ξεκάθαρη επαφή με τον επιτιθέμενο χωρίς να παίξει τη μπάλα. Ο VAR θεώρησε την επαφή ανάμεσα σε τερματοφύλακα και αμυνόμενο ως φυσιολογική και προχώρησε επιβεβαιώνοντας την απόφαση του διαιτητή για την ξεκάθαρη απώθηση.

Για το πέναλτι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ: Ο διαιτητής δίνει πέναλτι όταν αμυνόμενος μαρκάροντας αντίπαλο βρίσκει τα πόδια του και τον ανατρέπει. Ο VAR έκανε έλεγχο για την περίπτωση και συμφώνησε ότι η επαφή ήταν ικανή για να δοθεί πέναλτι. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό το μαρκάρισμα είναι παράβαση επειδή ο αμυνόμενος στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τη μπάλα κάνει επαφή στα πόδια του αντιπάλου του, ρίχνοντάς τον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X