Ο Κλάτενμπεργκ «ξέχασε» τη φάση του φάουλ στο 1-0 του Ολυμπιακού!

Ο Κλάτενμπεργκ «ξέχασε» τη φάση του φάουλ στο 1-0 του Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ «ξέχασε» να συμπεριλάβει τη φάση του φάουλ στο 1-0 του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε «ξεχάσει» τη φάση στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης που είχε σηκώσει θύελλα, ενώ το ίδιο έκανε και για το ματς των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον αγώνα της Τρίπολης ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε ξεχάσει να συμπεριλάβει το πρώτο και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού που είχαν προέλθει από διαιτητική εύνοια.

Τώρα, στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο αρχιδιαιτητής ξέχασε το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Το μαρκάρισμα δηλαδή του Κάργα στον Καμαρά που προχώρησε και έπεσε αφού «έπιασε» αέρα στην προσπάθεια του να κάνει σέντρα.

Η μοναδική φάση από το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι στις φάσεις της αγωνιστικής, είναι το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο μαρκάρισμα του Χουτεσιώτη στον Ελ Αραμπί, με τον Κλάτενμπεργκ να δικαιώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης που υπέδειξε την άσπρη βούλα.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Ο τερματοφύλακας δεν κάνει επαφή με τη μπάλα διεκδικώντας τη με ριψοκίνδυνο τρόπο, βρήκε τον αντίπαλο του με τα πόδια του, ο οποίος έχει καταφέρει να παίξει τη μπάλα. Επιπρόσθετα η ΚΕΔ συμφωνεί με την επίδειξη της κίτρινης κάρτας για ριψοκίνδυνο παιχνίδι» αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X