5 γκολ και 5 διαφορετικοί σκόρερ -Ολα τα γκολ της ΑΕΚ του Χιμένεθ (VIDEO)

5 γκολ και 5 διαφορετικοί σκόρερ -Ολα τα γκολ της ΑΕΚ του Χιμένεθ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καθίσει (στη 4η θητεία του) πέντε φορές στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής ο Ισπανός τεχνικός μετράει ένα ρεκόρ 4 νικών και μίας ήττας, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μπορεί η αμυντική λειτουργία της Ενωσης να είναι αυτή που έχει οδηγήσει στις νίκες, καθώς όταν δεν δέχεται γκολ, δεν χάνει, όμως θα πρέπει να γίνει μία αναφορά και στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ έχει σκοράρει 5 γκολ σε 5 ματς. Δηλαδή 1 γκολ ανά αγώνα. Ρεκόρ που είναι χαμηλότερο απ’ αυτό που έχει γενικά η ΑΕΚ στη Super League (περίπου 1,65 γκολ ανά αγώνα), όμως μέχρι στιγμής έχει σταθεί αρκετό (πλην το ματς στο Φάληρο) για να δώσει νίκες στους «κιτρινόμαυρους».

Πως έχουν μπει τα 5 γκολ της ΑΕΚ του Χιμένεθ

Η ΑΕΚ έχει 5 διαφορετικούς σκόρερ στα ματς της με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, έναν πλουραλισμό που είχε στην επίθεση και επί Μάσιμο Καρέρα.

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γαλανόπουλος έδωσε τη νίκη, έπειτα από μια όμορφη ομαδική συνεργασία και καταπληκτική ασίστ του Μάνταλου, που τον έβγαλε με κενή εστία.

Με τη Λαμία ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδειξε γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της ΑΕΚ, καθώς με γυριστό σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ενώ κόντρα στον Αρη ο Λιβάι Γκαρσία έκανε… τα δικά του, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ με φάουλ μετά από περίπου έναν χρόνο.

Στο τελευταίο ματς της Ενωσης, αυτό κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολιβέιρα σκόραρε με πέναλτι, ενώ ο Λιβάγια πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά ψαράκι, μετά από ασίστ του Μιχάλη Μπακάκη.

Δείτε όλα τα γκολ που έχει βάλει η ΑΕΚ με Χιμένεθ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X