Αρτινός και Δελαπόρτας συμφωνούν: «Η ΑΕΚ έχει μέλλον στην Ευρώπη»

Αρτινός και Δελαπόρτας συμφωνούν: «Η ΑΕΚ έχει μέλλον στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσαν οι Αρτινός και Δελαπόρτας για τον αποκλεισμό από την Ακτόμπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στην ομάδα Futsal της ΑΕΚ ο αποκλεισμός από την Ακτόμπε.

Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο με την ΑΕΚ να στέκεται εξαιρετικά καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η φετινή εμφάνιση στα δύο ευρωπαϊκά ματς άφησε μεγάλες υποσχέσεις αλλά και την πικρία πως θα μπορούσε η ΑΕΚ να είχε διαφορετική τύχη αν δεν μεσολαβούσε αυτή η μεγάλη αγωνιστική απραξία. Δύο από τους πρωταγωνιστές του «Δικεφάλου», Παναγιώτης Αρτινός και Γιάννης Δελαπόρτας μίλησαν για το συγκεκριμένο ματς και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ και σχολίασαν πως η ομάδα έχει μέλλον στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Αρτινός ανέφερε στη σελίδα του Futsal για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ο πρωταρχικός μας στόχος επετεύχθη. Δείξαμε ότι η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και μπορεί να κοιτάξει οποιαδήποτε ομάδα στα μάτια.  Το αποτέλεσμα το κρίνει και η τύχη και οι λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως μας έριξε λίγο το δεύτερο γκολ που ήρθε από κόντρα. Νομίζω ότι απειλήσαμε αρκετά για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι. Πιστεύαμε στη νίκη και για αυτό ίσως δεχτήκαμε τόσο γρήγορα και το τρίτο γκολ. Το σκορ μας αδικεί αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε.  Είδαμε νέα παιδιά να αποδίδουν πολύ καλά και μας δίνει ελπίδα πως αυτό που χτίζουμε θα έχει συνέχεια. Η ΑΕΚ έχει δείξει μια μεγάλη βελτίωση από πέρυσι.

«Έχει ανέβει το επίπεδο μας»

Από την μεριά του ο Γιάννης Δελαπόρτας σχολίασε πως η ομάδα παρά τον αποκλεισμό έδειξε πως έχει ανεβάσει το επίπεδο της: «Το επίπεδο μας έχει ανέβει και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις μας. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά και το εύρος το 5-2 δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα. Η δουλειά που γίνεται καθημερινά είναι εξαιρετική και μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για το μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X