Υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λοντίγκιν

Υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λοντίγκιν
Photo Credits: INTIME

Μια σπουδαία κίνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε με τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Μετά από επίμονες προσπάθειες του Γιώργου Χριστοβασίλη οι Ηπειρώτες έδωσαν τα χέρια με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Γιούρι Λοντίγκιν!

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αναμένεται εντός της ημέρας στα Ιωάννινα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους Ηπειρώτες, σε μια κίνηση που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Λοντίγκιν ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη πριν μετακομίσει στη συνέχεια στην πρωταθλήτρια Ρωσίας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία έβγαλέ από τα ταμεία της το ποσό των 900.000 ευρώ. Στην Ζενίτ αγωνίστηκε για 5,5 χρόνια με την οποία μέτρησε 110 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μέχρι και το τέλος της σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την τουρκική Γκαζιαντέπ από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2020. Τον Φεβρουάριο του ίδιου χρόνου υπέγραψε στην ρωσική Αρσεναλ Τούλα μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Λοντίγκιν ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας το 2012, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, μετρώντας συνολικά έξι συμμετοχές. Τον Μάιο του 2013 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X